Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazımın hortumu ayrıldı. Hortumu yapıştırıcıyla yapıştıran var mı?

murat aslankara,nın bahsettiği tabletleri tanıyorum fakat bana zamanında yeterli gelmemişti.
ilgili firmanın reklamını yapmak gibi olmasın ama gösterdiğim cihazı tek seferlik alacaksınız.tabletleri set halinde demiştim.3 nem adet nem alıcısı ise 6 ayda 1 satın alınacak.
6 aya böldüğümüzde bana ekonomik geliyor.söylediğim firmalar taksit'te yapabiliyor sanırım.
ihtiyacınıza göre karar sizin sonuçta.yönlendirici olmak istemem.herkesin kesesine göre sonuçta.

valla 180 lirayi yeni gelismis bi isitme cihazi icin saklarim ben
bir iki senede bile ne degismeler oluyor sektorde
havadar bir yerde acik birakilirsa o isi goruyor cihaz bakalim uzmanimiz murat bey ne diycek

:) ılla olmaz ıse olmaz bır kura l degıl bu.. cıhazın omrunun uzamasına yardımcı oluyor acık havada kalması cozum gıbı gelebılır ama nem dedıgınızde zaten havada olmuyor mu ozellıklede denız kenarındakı ıllerde. cıhazı uzun kullanmak ıcın alınması gereken ufak onlemlerden bırısı :)

Merhaba Murat hoşgeldin. Seni burada görmek çok güzel:)) Ben Songül. İşte işitme cihazları konusunda gerçek ve güvenilir fikir alabileceğiniz odyometrist arkadaşımız aramıza katılmış ne güzel. Görüşmek üzere Murat. Sinopuda unuttun bu arada:)))

oh oh ne guzel iki uzmanimizida burda goruyoruz bizler icin cok guzel
simdi murat bey
bence nem biyerde kurur ama tuzlu ter zerrecikleri kurusada esas tuz asindirir isitme cihazimiz bu nem alma aletleri tuza bisi yapabilirmi
isitme cihazinin dis boyasi dokulsede biraz cirkin olur ama genede islevini gorur
ama icine isleyen tuz kalintilarina bu nem alicilarin bi faydasi olmazmis gibi geliyo bana
sizler ne dersiniz uzman arkadaslar bu konuda

Merhaba Songül :) sinop ile bağlantım kalmadı artık o yüzden gelirsem gezmek için olabilecek sadece... Umarım yakın zamanda olur.

Nem tabletlerine gelince evet haklısın cihazın içine giden ve işleyen ve oksit oluşturan tuz yada minerallere faydası olmayabilir ama maksat zaten cihazın içine ulaşmadan hortum kalıp ve cihazın kabininde oluşan nemleri içeri sızmadan kurutabilmek. Cihaz kullanan arkadaşlar bakarlar ise cihazlarının üzerindeki vida üstlerinde ve boynuz civarında yeşil oksitler vardır ve zamanla içeriye kadar sızarlar. Önemli olan bu oksitlenmeyi içeriye gitmeden engellemek.

Üst Alt