Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazına ihtiyacım var. Satan var mı?

tako

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese iyi günler benim sağ 75 sol 75db işitme kaybım var elimdeki parama sonic pep 20 kulak içi almıştım olmadı hiçbir şey anlamıyor işitemiyorum tekrar rapor çıkartıp alma durumum yok. Kullanmadığınız bu işitme kaybını karşılayacak kulak arkası işitme cihazınızı satan arkadaşlar varsa lütfen yazarsanız sevinirim

tako

ikinci el almazsaniz sizin icin daha iyi. isitme merkezinden aldiginiz cihazi begenmiyorsunuzki bu ileri isitme kaybiyla ikinci el cihaziniza ayar yaptirsaniz bilinki fazla ugrasmazlar. hic begenmezsiniz. paraniza yazik olur.

cunku kaybiniz ilerice. bu kayipla riske girmeyin. ucuz alirsiniz ama paraniza yazik. olabildigince taksitten yararlanarak, bogazdan kitarak arastirarak, deneyerek alin cihazi.satan adamin isine yaramamiski size yariyacak.

İşitme cihazları sıfır 7500 TL den başlıyor değil mi shukufe aboo😮

75 70 kayıba kulak içi cihazı kim önerdi aldun yazık oldu parana

Anlamaman doğal tabi sana kulak içi olmazki

Sahranil bizim gibi saf insanlari kandirmak kolay işitme cihazı satan bayiiler cihazlarını satarken çok metederler şöyle iyi böyle iyi diye güzel ses verir diye
Suhukife arkadas imkanım olsa inan sıfır alırım hic beklemem ama bu işitme kaybını karşılayacak cihaz en az kaç tl den başlar acaba bilemiyorum dolar düştü ama fiyatları soramıyorum bile en uygun cihaz marka önerebilirmisiniz önceliğim gene 2 el

Verebileceğim miktar 500 1000tl arası

1000tl satcaktı

Evet...

Özelden yaz satmadousa

2250 fiyatı attığında

Oticon ria onunki

Evet@zorro

Kulak içi benimki

İlk cihazım benimki unitron

tako

500 bile versen cok lazim olan isitmene faydasi az bi cihaz icin degermi.
zannedersem siz bu aldiginiz yeri sikayet etme hakkiniz var. bende oyle isime yaramayan cihazi geri vermek isteyip odyocuya dinletememistim. sonradan bi yerde okumustum ama.
su begenmediginiz cihazinizla devlet hastanesinde doktora gidin. bu benim isitme kaybimi karsilamiyor diye.testleriniz filan yapilinca sizin kaybiniza gore olmadigi anlasilan cihaz icin satanin geri almasi lazimmis.
size yeni, kaybiniza uygun cihaz verirlermis. okudugum yerin yalancisiyim.

Mehmet Aksit hocamiz bizi bu konuda bilgilendirirse duacisi oluruz. baskada bi konunun otoritesinin umurunda degiliz ama hocamizin hep bizim yanimizda oldugunu hissediyorum. dilerim yanilmam:)

Cihazı ne kadar oldu kullanalı

600 700 fark ister 1ay 2ay kullandınsa

Benim ilk cihaz bakmıştık biuerden ad vermim analog cihazdu kulak içiydi kalıp alındı etti yapıldı cihaz taktım 1hafta 10gün kadar abuk sabuk sesler geldi götürdük iade ettik evraklarıda verdik o cihazı nasıl aldı ona şaşıyom napcak sonrası bilmem birine gagalar heralde:)

Kaç sene oldu

Cihazı bana satarken kulak arkası denedi sesi iyiydi ve bu sesi kulak ici cihazlada alacaksın dedi bende ok dedim kalıp alındı rapor cıkarıldı sonic pep 20 kulak ici cihaz yapıldı ama o kulak arkası ses kulak ici cihazdan cıkmıyordu yani sesi azdı bana 10 güne kadar alısırsın dedi ama nafile bu 10 gün icinde cihazın faturasını evraklarımı sgk vermis ve 10 gün sonra gidince ben bu kulaklığı istemiyorum deyince evraklarını sgk ye verdim deneme sürende doldu dedi ve cihaz elimde kaldı rapor bosa gitti param bosa gitti

Vah tako vah
İkinci el al artık istediğin kadarda dene

Az denemişsin yerine git ver neyap et az para vercen yalnız wideks benimkide öle demişti alınca bana

İşitmen fazla kulakiçinden yarar alamazsın pek nasıl odyocuymuş

Az da gitsen uz da gitsen dere depe düz de gitsen olmuyor + ben ilçedeyim calışıyorum her seferinde izin alınmıyor ile gidip geliyorum yol parası neler neler aklıma gelmedi paranın hepsini vermesene cihazcı sana muhtac olsun ama bizdeki vicdan iste

odyogram,recete ve heyet raporunla gel izmirdeysen 12 kanal cihazl sıfır paketinde siemens marka dediğin fiyata verelim,kanal içini hangi bayi vermiş?sgk ödemezki?şikayet edin il saglıga haklıysanız sıfırıyla değişmek zorunda bilginize

Hala işitme cihazı arama içerisindeyim siemens motion p diye bir cihaz varmış 110db kadar kanal içi karşılıyormuş yani tam kanal içi değilde biraz büyük sonuçta kulak arkası değilmiş fiyatınında uygun olduğunu öğrendim gene kandırılmak istemiyorum bu cihazı duyan bilen kullanan arkadaşlar veya odyocu arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse çok sevinirim yada işitme kaybımı karşılayacak cihaz önerillerse sol 80 sağ 85 db olarak

tako
takooo, piyango vurmus sen ikircikleniyorsun:eek:beni dinlersen hemen iletisime gecoguzisitme sanacisiyla. izmir bileti neden gidersen git sana cok gozukmesin. arastirmalarima gore siemens iyi marka. saticinin teklifine hemen atla. memnniyetini cani gonulden duymak isterim:eek:

dedigi hak aramayida sonraya birakki:peger hakkinsa onada bi cihaz alir attigin tasla 2 kus vurursun:eek:

oğuzisitmesanatcısı abim ben çorumda yım siz siemens içitme cihaz bayii siniz heralde bana simens motion p modeli kulak kanalı cihaz tavsiye edermisiniz raporumun biri boşa gitti sonic cihaz için 6 ay geçmeden ikinci raporu çıkartamıyorum biliyorsunuz 80-85db işitme kaybını bu çihaz karşılarmı kanal içinin bir model büyüğü yani kulak arkası değil

Sonic pep CIC satılık 600₺ özellikleri Sonic sitesinde bulabilirsiniz 0535 816 17 62

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Phonak virto v90 kanal ici. Bernafon juna 9 dip kanal ici.

Faruk K. Abim bendekide sonic pep cic zaten önce kulak arkası denedi bana bu sesi alacaksın cic modelindede dedi ona inanarak kalıp yaptırdım bu modeli denedim ama kulak arkası sesi yok bu cic te Karaa abim phonak virto v90 ve bernafon juna 9 bunlarda kanal ici ben bulunduğum ilde bunları işitme cihazı satan yerlere söyleyince yani 2 el cihaz alacam ayarlarmısınız yada kulak kalıbı versek bunlara bende bulunan cihazı takarmısınız dediğimde hepside geri duruyor yani kendileri kendi ürünlerini satamadıkları için mecburen onlardan sıfır ürün almak zorunda kalıyoruz bende bunlara kızıyorum sonucta kalıptan + ayardan da para alacaksın neden yapmıyorsun

siemens motion p yada sp odyonuzu görmek lazım, 16 kanaldan 48 kanala kadar model çeşitliliği var, memnun kalmamanız ayarın ve kulak kalıbınızın doğru alınmamasına bağlıdır.sorunsuz cihazdır öneririm. maliyet bütçenizin 2 katından başlıyor lakin😪

bu ikinci el cihaz alıp satmak kadar pis iş yok valla:D,onun için alırken çok dikkatli olmak zorundasınız,ben simens kullanıyorum,birde gittik salak gibi widex aldık,cihazı alalı 4 yıl oldu,ne kullanabildim nede satabildim,widex yeniydi satıp kendime kullanabilecegim bir cihaz alayım dedim,2400 tl verdigim cihazı 500 tl ye satamıyorum yani:D,herkes bedavaya kapmaya çalışıyor,toplum olarak alıştırıldık ne yazıkki bedavacılıga:D.demem oki cihaz alırken çok dikkatli olun,deneme süresi isteyin,iyice araştırmadan almayın.

Arkadaslar merhaba; elimde bir adet Phonak Bolero Q50 Sp işitme cihazı vardir. Güncel net fiyatı 4 bin tl dir. COK iyi bir cihaz gercekten. Pazarlik olur Makul indirim yaparim. ilgilenen varsa iletisime gecebilirsiniz burdan

hakancan06

isitme kaybiniz ne kadar sakincasi yoksa , kendi kaybimla karsilastirayimki WIDEXE MERAK EDIYORUM. MADEM 500 LIRA GIBI KOMIK BI PARA TALEBINIZ VAR:eek:benim kaybim pes seslerde 100 tizlerede 90 80 arkasi olculmemis:(
benim elimdede 3 ay kullandigim phonak naida 5 core olani var. valla satipta alanin bedduasini istemedim. bide ne olur ne olmaz kullanamasamda arada cok lazim oldugunda ses duyarim belki diye tutuyorum. istersen sende bunu dener degistokus edebiliriz

Bu olay hijyenik mi, değiş tokuş nasıl oluyor:rolleyes:

selda*

ohooo sen sagir olmadigina bizim kulaklara neler girip cikiyor, kimlerin artiklarini kakaliyorlar nerden bileleim:eek:
zaten kalipli bizim cok agir kayiplilara cihaz.
kendi kalibimla denerim:eek:

Üst Alt