Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazına ihtiyacım var. Satan var mı?

Oticonun opn cihazını deneyen varmı

shukufe,benim cihazım ileri derece kayıplar için,ben tiz ses filan bilemiyorum ama benim cihazımı alan kişinin kullanması lazım,yani yedekte tutması hiç normal olmaz,nedeni ise benim cihazı alan kişi kendine göre kalıp yaptıracak,çünkü mikrofon kalıbın içinde,diger cihazlar gibi degil,widex süper 220 gögleden bakabilirsin,ben simens kullanıyorum şuan ama cihazım eskidi,yeni simens almayı düşünüyorum,cihazı alalı daha 2 ay bile olmamıştı,burda yazdım 500 ze verecem diye,ama yazanlar hep bedava kapmaya çalışıor,onun için sitem ettim,gerçekten zor durumda olan birinede seve seve ücretsiz veririm ama bu sitede tanımadıgım kimseyede vermek istemiyorum,sana benim cihazım olmaz diye tahmin ediyorum,ama illa deneyim dersen vereyim kullan,ben birşey istemiyorum senden,ama kalıp masrafın olur.

hakancan06 bende kulak içi var değişelimmi senlen banada kulak arkası lazım denemedim hiç

hakancan06
baktim, superpoverde olsa riteymis cihaz. ben bu ritelere cok heves etmis, arastirmistim. ince hortum kullanildigindan benim dusuk frekans kaybima olmadigini ogrenmis uzulmustum bu ritelerin:(
sizin teklifinize cok tesekkur ederim. benim phonaki istemesenizde 1000 lirayi kolay gozden cikarir ucretini sevinerek oderdim.
cihaziniz cok iyi bir cihaz isitme yabiniza uyan ayarla ne kadar mutlu olurdunuz gibime geliyor.

shukufe

teşekkür ederim shukufe,ben zaten ayar yaptıramadım,aslında cihazım güzel,ama ben kullanamadım,yinede ihtiyaç duyarsanız,hiç ödeme almadan size veririm..

cihaz satıp para kazanma derdinde degilim..

pluvia benim cihazım sana olmaz,olsa veririm öenmli degil,senin kaybın düşük bu cihazz sana çok fazla gelir.

kulak arkası gerekli olabilir,ama onlarında kayba göre ayarı var,benim kaybım senden çok çok fazla ama widex bile bana ses fazla geldi,ayar yapamadılar tabi,ses fazla oldumu hem anlamıyorum,hemde başım agrıyor,sen kendi kaybına uygun cihaz bakman lazım,bizim cihazlar sana zarar verir.

evet evet. sakin ola superpover cihazlari kullanmaya heves etmeyin 50 60 db kayipla. az olan isitme kaybinizin degerini bilin. ileri isitme kaybi kotu birsey.

Hakan her cihaz takılıyı ben kulak içi seçtim kayba göre ayarlıyo odyocu

Verim almıyom artık kulakiçinden oyüzden dedim

bende onu diyorum pluvia,sana uygun olmaz cihazzım,birde vebal altına giremem,sende çalışmıyorsun sana uygun olsa seve seve veririm.

Anlamıyon hakan neyse

Benim şuanda taktığım kulak içi orta ileri kayıplar için

Kulak arkada seçerdim istesem ben istemedim gözükmesin diye artık mecburum kulak arkası takmaya yaramıyo bendeki

Bende senin gibi düşünüyordum kulak arkası kullanmak istemiyordum ama şimdi mecburum önceden bende kanal içi cihaz kullanıyordum hiç verim alamıyordum doktorlar bana kulak arkası önerdiler bende gittim kanal içi aldım ve çok pişman oldum ama hiç fayda etmedi kanal içi Cihazlardan kurtuldum kulak arkası kullanmaya devam ediyorum gözüktün artık hiç umrumda değil alıştık sende alış artık pluvia utanacak birseyi yok sende alışırsın duymak güzeldir

Daha almadım ben kulak arkası

Phonak q50 var isteyen olursa çok uygun verebilirim. Memnun kalacağınıza Eminim. İhtiyaç fazlası. Kulak arkası siyah ve çok küçük fotoğraf ekleyemedim ilgilenen olursa özel mesaj lütfen

Phonak işitme cihazın modelini ve fiyatını verirmisiniz

ut3ac1965

Phonak Audeo Q50 312 faturalı kutulu istediğim fiyat 1.000TL
Widex süper 440 S4-VS faturalı kutulu ÜÇ GÜN ÖNCE ALINDI sıfırı 8,000TL istediğim fiyat 3.000TL

HaktanÖğütçü kimse almaz boşa yazma:):) benimkini 500verim dedimde ne yazan var ne alan:D

Elimden çıksın diye

Pluvia

Ben aldım OPN3 kulak içi 1 aydır kullanıyorum ilk kez cihaz kullanmaya başladım... Gayet memnunum diyebilirim. ama 2. cihaz lazım :)

Salim G.

Bende denicem opn kulak içinalmam daha:):)

Dışardaken anlıyonmı sohbette

Pluvia

benim işitme düzeyim o kadar yüksek değil. Yüksek olanlar kulak içi almamalı...
İstanbulda olsaydın fiyat konusunda yardımcı olurdum.

Genelde sohbet eden biri değilim :). Ama dışardayken sorun yaşamadım...Sorun olursa da gerekli ayarları yaparsın düzelir...Sorun yaşıyorsan eğer ayarlarının doğru yapılmamasındandır...Son teknoloji Cihazlarda kusur bulma derim.

Salim G. Hele takta :):) anlarsın zamanla nasıl olduğunu kaybın ne kadardı

E takıyorum zaten. :)
35 - 45 arası benim şuan.

Bide kulak kaybı bişi değil anlama kaybı var o önemli

Testlerde yapıyolar

Hmm azmış seninki

Benim ikinci kulak içi cihazım

Senin anlama seviyen iyidir

Cihazın hayırlı olsun

Zaten ben bu cihazı o yüzden sevdim.

Duyabiliyorum da anlamada sıkıntı yaşıyorum. Bu cihaz anlama konusunda gayet iyi...Şöyle söylim. Bir kişiyi normalde %30 anlıyorsam bu cihazla %70 anlıyorum. Ama işte cihazda o kadar çok ayar var ki bunu odyoloğa ayarlatma mesele... %100 e de çıkar eminim.

Bunu tek kulak için diyorum..İkinci cihazı aldığımda daha iyi olacak eminim.

Teşekkür ederim.
SonrAdan değiştirme kıs yazını.... :p

Benim sorunda dışarda pek öle cihaz denk gelmedi bana opn de öle bir cihazmış ondan denemek istyom bakalım dışarda denetme verirse

Evdede tv anlamıyom pek yeni test yaptırdım sordumda kadına herkes anlamayabiliyo diyo bana;D

Pluvia

OPN S yeni modeli çıktı..Bu cihaz bundan da iyiymiş...kalabalık ortamda normal insanlarla aynı sesi ayırt etme özelliği ön planda.. Ama pahalıymış.

Dedim ayar yapınca anlıyodum şimdi niye anlamıyom tvyi:)

Testi yaptırdum bakım napcak

Yooo TV, Telefon vs... bu cihazlarda sanki kulağında kulaklık takmışsın da TV yi öyle izliyormuşsun gibi bir his veriyor...Ama ben bu özelliği kapattırdım. Çünkü odak noktasını kaçırıyor. Sesin nereden geldiğini anlamayabiliyorsun. Bende görmede problem olduğu için dışarda tehlike arz ediyor.
Ama TV, Televizyonda şöyle deyim.
Mesela TV de duymadığım zaman sesi %25 lere arttırırdım.
Şimdi %12 -14 seviyesinde dinleyebiliyorum. İkinci cihaz olsa büyük ihtimal normal insan seviesine %8 9 larda da rahat duyabileceğim anlatılanı. (Duymaktan ziyade anlamaktan bahsediyorum bu arada)

Üst Alt