Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazında devlet geri ödemesi..?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Merhaba yine bi sorum olacaktı cihaz aldığınız zaman devlet geri ödeme yapiyomus yani 400-500 ödeme yardımı yapiomus bunun için kbb den rapor falan alinyomus
Benim cihazi satan Odyolog rapora ihtiyaç dedi ilk yardimci olurum falan filan dedi bugunde kalkmis rapor getirmemissin kağıt vermedin falan dedi cihazi aldıktan sonra kbb rapor yazar mi verir mi Odyolog bni çıkmaza soktu napmam lazım bilen yardimci olsun Fulya83 nuri3558 ikaruss07 Suret bilen kim kim varsa sinirden eksik yazmis olabilirim konuyu

merhaba tekrar muayene olman gerekiyor cihazı neye göre almıştın , eğer muayene olup onun doğrultusunda gittiysen muayene sonuçlarını al tekrar kbb git cihazı aldım yazmazlar diye düşünme git muayeneni ol yazarlar bence araştırmaya git

şunu unuttum devlet ödeme yapıyor ama çalışan veya babnın üzerinden bakınman lazım birde özelden birşeyler yazdım onlarıda oku

@ikaruss07 babanin üzerinden derken sgk olarak mi kasteddin arastrma ya pek gitmiyorum uzak gelio tipla halledemezmiyim kendi sonuçlarını da götürürüm o hastanede gttim sonuçta kbb ye

Fulya83

Benim sinir bozucu Odyolog abidik gubidik bi samimiyetle kontrol bende kontrol bende demeseydi bende önce rapor cikartp sonra cihazı alcaktim bgunde farkli konuştu 180 derece döndü bugun sanki dha once uyarms da yapmamısim gbi kendini zeytinyağı gbi üste çıktı cok moralim bozuldu ya anlatamam cikmaza soktu bni

Valla islerini düzgün yapmiolar düzgün bilgi vermiytlar dye şikayet edesim geldi bi an ama nereye edilir fikrim olmadgi icn etmedim öfke ile kalkp zararla oturmiyim dye .. :(

arkadaşım zaman kaybetme.bir an önce doktora git.sana cihaz gerekirsa doktor yazar zaten.o raporlada cihazın geri ödemesini alabilirsin.ödemesi 2 ayı filan buluyor sanırım.

Ama aldım ben cihazı iki ay oluyor hp o Odyolog yanlış bilgi verip yanılttı bizi rapora gerek yok devlet oder zaten kontrol bnde vs vs gelde guvenme :( heyet raporu dedgin cihaz icin alacağım rapor mu engelli raporu cikartyom ya omu Allah im kndmi gerizekalı gbi hissediyorum :(

Hmm sadece kbb ye gtcem dmi o zaman dgeri gbi doktor doktor dolasmam heralde ayağı sakatladim bu aralar yürüyemiyom :(

cihaz alırken faturanız kesildimi? eger kesildiyse sgk ödemez diye biliyorum ben.çünkü size yazılan cihaz tarihiyle.alınan cihaz tarihi farklı. sgk kabul edermi bilemiyorum.

Kesti faturayı makbuz bnm adima Allah in cezası adam neydi amacı da bni bu hallere dusrdu bilmiyorum şimdi gdp rapor yazdrsam bile cihaz makbuzu isi karstrcak yine :(

sana hastane cihaz onayı olmadan nasıl cihaz verdilerki? işlem baştan yanlış.önce rapor olması lazım.odyocu rapor istiyor zaten.ben cihazlarımı hep o şekilde aldım.inşallah ben yanılırım alırsınız paranızı.

Şikayet mi etsek napsam yaa maddi drum kötü 400-500 neyse para paradr saf belledi bzi sanırım

evet babanın sgk sındanmı diye sordum tıptanda yaptırabilirsin ama araştırmada daha kolay oluyor o yüzden dedim

Benim en sinir olduğum nokta bu zaten rapor mapor sormadan etmeden parayi aldi gtrdi cihazı verdi rapor falan isteniyomus heralde nasil alabiliyorum da dedim yok dedi rapor a gerek yok dedi iki ay sonra bize rapor verdinz mi dye soruyor bn kasdi olarak yptgni düşünüyorum bi süre varmış da onu doldryomus gbi geldi bna of of

sizi resmen kandırmışlar bence.işlem yanlış.ben o kadar cihaz aldım bana hep rapor sordular.önce raporunuzu alın dediler.o rapora göre cihaz aldım.raporu onlar aldılar.aldıgım cihazdanda 500 tl düştüler.parayı sgkdan onlar alıyorlar genelde bu şekilde oluyor.

ben tam bilmiyorum.belki alırsınız cihazın parasını.çünkü 5 senede cihaz alma hakkınız var.sgk inşallah öder.ama size işlem yanlış yapılmış.yanlış bilgi vermiş olmakta istemiyorum.

Bnde kandirilmis gbi hissediyorum kendimi hakancan06 diyorum ya benden rapor falan istemedi sinir oldm ya :( Fulya83 fotokopi de almadi ha orjinal i istedi bn varya özelde muayene oldum doktor cihaz almalısınız mutlaka gec klmissin falan filan dedi abartarak bni tatmin edici konusmaynca bnde gttim tipta muayene oldum oda cihaz kullanman lazim dynce kabullenmem zor olmadı bn iki sonucu da verdim cihaz satan yere onlar da özel hastane den aldgm sonuc u dosyaya koymuş diğeri yok piyasda yirttik attik demiyor da vermedn dyolar verdigmde emin oldgm halde
Fulya83 tek kulak icin ne kadar ödüyor çift kulak ne ödüyor çift olsa bile teki mi ödüyor devlet var mı bi bilgin

yok fulya yarısını degil 500 tl ödüyor.çift kulakta alabilirsiniz ama onuda zor yazıyorlar.çok ileri derece olmazsa yazmıyorlar.size tek cihaz yeter diyorlar

Bugün bna rapor getirmemssin bize deyince bn sinir den mosmor oldum istemedin ki de dyemedm kldim mal gbi suçlu durumuna dustm

çok para vermisşiniz.inşallah alırsınız 1000 tl de olsa az para degil.

Hem özel hem tip Üniversite hastanesi yani ama o isine geleni ayrmis kndne

adamın son yaptıgı dogru.raporun olacaktı.sen 5000 ödeyecektin.o kalan parayı sgkdan kendi alacaktı.normalı böyle.neyse geçmiş olsun.inşallah alırsınız.iyi geceler cümleten.

hakancan06
İnşallah aynen az para değil valla işsiz olmasam ailemle yaşıyor olmasam bu kadar takmam ama hakkımin yenilmesine knadrilmaya tahammülüm yok hakkım o bnm

Fulya83
Haberim yoktu cihazı aldıktan sonra oldu :(

Iyi geceler adam doğru falan yapmams bnce safligimdan faydalnmis gbi gorunyo eger öyleyse yazıklar olsun

kardeşim sen önce raporunu al.sgk ödeme yapmassa bir çözüm buluruz ona göre.ama önce hastaneden cihazı yazdırman lazım.

Cihaz aldgimi soylemiyim tamam peki sgk da makbuz la is karsrsa bu sefer devlet i kandryo derler :(

Üst Alt