Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazında devlet geri ödemesi..?

acı gerçek

rapor çıkartsan neden karışacak firma yeni alındı işlemi yapacak ona göre fatura kesecek başka türlü olması mümkün

Iyi geceler cnm :( bu sinirle bna uyku muyku glmez sze Allah rahatlik versin

Yapar mi öyle gerçekten umarım yapar yeni alinms gösterir peki arkadaşların dedgi gbi cihazim oldugunu soylemiykm mi ikaruss07

söyleme bence madem aldın tekrar neden uğraşıyorsun diyecek kadar bilinçsiz insanlarımız var tok açın halinden anlamaz yani sen rapor için uğraş gerisini karıştırma

Fulya83
Herkesin kndne göre derdi var valla Allah daha büyük drrt vermesin ne dyim

ikaruss07
Himm tmm ve Tekrar muayene ye yollicak yani Pufff dha once iki kere gttm o testleri gotrsem kabul olmazmiki o test odasindan cikinca gözlerim kararyo basim zonkluyo cok skci sesler

tekrar giderken o testleride yanına al eğer orada uzun sürüyorsa dediğim gibi araştırmada kolayca halledersin uzak falan deme git

Bklm deneyeyim sansimi tipla vermezlerse rapor artikkm gderz uzak dye niye ddim ayagimi sakatladim da azcik ondan uzak geliyor

Ayni dert bndede var kuzum cekiyoz mu nedir bilemedim al bak bnm Odyolog dune kadar övüyodum bgun dovesim gldi iste insanoğlu firildak gbi dönüyor durmadan naparsn :)

Sansini dene dcektim vazgeçtim sakiz gbi yaoisir dha felaket musallat olur olmuş la ölmüş e care yok demişler buna mi dediler acaba kestiremedim :) sinirlerm bzldu :)

Her girdgimz iste bizi biseye bulaştırıp kaciyolar Allah im ugrastgmz seye bak :/ :(

geçmiş olsun dene bakalım herşeyin hayırlısı ama eminim verirler şansını dene bakalım

Kim bilir yazarken ne dusundu azcik azaltyim da alamasn :) mi dedi acaba

ikaruss07
Sagolasin cok tesekkur ederim .. İnşallah suan tek istegim o

Deneyecegim bklm

Allah iyiliğin i versin ya Fulya83 gece gece guldurdun cok sagol ya Allah da seni guldrsn emi .. bu arada bnm saglik raporu taaas Temmuz'da sonuclanrms umutsuz vakayim valla tukendim btrdiler bni

Su halde bile gulebilyoz şükür Elhâmdûlîllâh valla :) Rabbim aglatmasin iyi geceler cnm Fulya83

Bna ne yazdilar ne verdiler hc belli dgl artik gostermedikleri icin hc bi fikrim yok umarım sonc yüz güldüren bi sonc olr emelimze ulasrz inşallah. .

Benim cihaz 3500 tl rapor alıcaz dedi 500 düştü 500 de kendi düştü 2500 tl ödeyip cihazı aldım, ne hastaneye gittim nede doktora nede rapor aldım :)

Fulya83 acı gerçek

Arkadaşlar, başlıklara o kadar çok mesaj yazıyorsunuz ki, forum değil chat gibi oluyor. Foruma yazılan mesajlar iki kişi arasında değildir, herkese açıktır ve herkesin en kısa yoldan fayda sağlaması amaçlanır. 100 tane mesajın içinde bir iki tanesi başkalarının işine yarar, diğerleri sohbet olursa, gidişat forumun amacı dışına taşıyor demektir. Bu konuya biraz özen gösterirsek sevinirim.

Bir de, lütfen her mesaj yazarken yukarıdaki mesajdan alıntı yapmayın. Yöneticiler o alıntıları temizlemek için her gün saatlerce zaman harcıyor.

Makbuzun bir fonksiyonu olmaz büyük olasılıkla, fatura kesilmesi gerekli. Rapor basit bir işlem, ben yarım saatte almıştım ve işin ilginç tarafı raporu aldıktan sonra cihazı aldım ancak devlete yaklaşık 1 yıl sonra falan bildirilmişti sanırım, ödemesini 1 yıl sonra aldım devletten. Anladığım kadarıyla çok katı değil bu konuda işleyiş.

Bir de merak ettim OturanBoğa, alıntıları neden temizliyorsunuz acaba?

spartaaküs beni Odyolog yanılttı istemeyz falan dedi bn cokm sordum bn hanya dedim o kenya engelli maaşı baglanmazmis yok sordum bn dye cvb verdi bn ona öyle bir şey sormadım ki
OturanBoğa haklısınız tamam olmaz bir dha sinirden sohbete tasmis olabilir konular beni devlet ödemesi konusunda aydınlatmaynca odyo bey bnde burdan yazdim arkadaslara ayrıca alıntılar konusunda da bi bilgim yoktu zamanla öğreniyoruz

Herkes şanslı ben sanssiz sanslisin nuri3558
bu aralar kara bulutlar üzerimde ya hayır olsun Teşekkürler herkese cevap için

testleri yanında götür rapor için mecburen gönderecek odyoya tekrar malesef

ikaruss07 adamlar beni görmekten bikti yeminle 4 . Gdisim olcak sagolun ilgi ve cevap için buri Odyolog un ortadan kaldirdigi dgeri ailemin israri üçüncü de engelli sağlık raporu icin bu son olr umarım

Üst Alt