Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazından verim alamıyorum! Ne önerirsiniz?

gok5255

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
3
İşitme cihazı aldım geçen sene hiç bir türlü alışamadım ne yapmalıyım bilmiyorum en 10 defa ayar yaptım tem ayari vb herşey ancak cihazı taktiğim an insanların sesi aşırı anlamsız geliyor normalde duyduğum anladığım sesleri anlayamaz hale geliyorum 2-3 metre uzaklıkta insanlar sanki çinçe konuşuyor gibi ses geliyor git gide daha kötüye gidiyor Philips hearling 5040 Mnr t Philips cihaz kullanıp memnun kalan varmı?

yeni cihaz olması çok normal bende öyleydi ayardan düzelttirdim iyi duyuyorum maxtone de süper ayar yapıyorlar normal duyuyorum hiç şikayetim yok

@gok5255 ilk aldığım sağ sol kulaklıkla tam 1 sene uğraştım bir türlü duymada ve ayarlarında sıkıntı oldu en sonunda tüketici haklarına şikayet ederek ayıplı mal olarak parasını alıp başka bir firmanın cihazını aldım şu an çok memnunum sıkıntı yok

Üst Alt