Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarındaki bant ne işe yarıyor?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
İşitme cihazlarında bant ne işe yarar otikona widekse phlıps simense baktım özelliklerine en çok smenste var bide phlıpste. 80bant bile var smenste.wideks 15 bant bu bant ne işe yarıyor?ilerde alıcam iyi bir cihaz

Bide kulak arkası cihazlarında kulak içinde hoporlör onuda bilmiyom 13 noluların arkada hoporlör

Pluvia

Bildiğim kadarıyla bant genişliği artıkça en küçük dsb duyuluyor

Benimki kulakiçi hiç bi özelliği yok wideks dream cic

10numara

Ne denetirlerse onu alıyoz kaz gibi

Özelliklerini sölemiyolar😑bu sefer ben gösterip alacam

bant genisligi degil odyometristini bulmak onemli.orta karar bad olanlari bi becerip uygulayabilenleri gorsek...
gurultu nanesini ayrlayabilen bile kisitli ki 80 band becerilsin.

usta odyometristlere daha iyi manevra alaniymistaa, o kadar banti elden gecirip ayar usenmeden ayar yapana.
misal; benim chiliye usta odyometrist dedigim bi pil bitmesini bile yapmadiydi.

GRAHAM BELL valla onların dediğini almıcam daha helede 10 numara beş para etmez bendeki cihaz beşoara etmez kulağımdaki gagaladı aldık işte markası güzelsadece boş teneke

Phlıpsin cihazlarda iyimiş takanlar diyo

Smensle phlipste daha çok özelik var

O bantların kesin biözelliği vardır yüksek bantlıdan yanalar kullananlar

Simenste var bitane 80 bant 13numaralı

Kayba uygunmu bilmem sen bakıver hele😁

bu bant olaylari cok isine yarar senin kaybin az. eminimki odyometristini bulursan. butun zengin sesleri alabilirsin.
ama odyocun usenmeden ayarlarsa.
ben gibi cok ileri isitme kaybinda 64 band resonddan cok daha verim almistim simdiki chiliden
ama tabi band olayida parayla:eek:
siemens, philips diyosunya onlarinda giris sinifi cihazlari senin begenmedigin widekin giris sinifi gibi olan cihazin gibidir.
ne kadar ekmek o kadar kofte...

hoperlor pil numarasiyle ilgili degil bildigim.
bazi cihazlarda cift hoperlor oluyormus. yani biri kulak icinde biride kulak arkasi cihazda
onu sen severmisin bilmem. durmadan filtre degistir, kalibin yenilerkende pahali.kalipsiz olanini bilelem tabi...

Kulak arkasıda var 10 numara minik. Ama benim dikkatimi çeken widex te kanal ve bant sayilari cok az iken signia da cok yuksek. Bunun bir artısı yokmu acaba. Su an widex evoke 220 ile signia pure 10 3nx takibindeyim o yüzden aklima takildi bunlar

suatyel

Pek bilen yok widex 15bant

10numaranın çok özelliği yok

Yani mesela widex evoke kulak arkası 13 no ile 10 no kulak arkasının özelliklerj ayni degil mi. Sadece pil no farklı diye biliyorum.

suatyel

Aynı değil

Özelkler

Küçük olduğu için bikaç şeui kısmışlar😬

Bende bekliyom piller bitsinde 10lu başka cihaz alacam

Yaramıyo artık

1.5kutu kaldı piller

Evet dogru arastirdim wifi baglantisi yok ve program degistirme tuşu yok ama bluetooth ve tel baglantisi var. Bu arada widex evoke 220 serisi 5 bin widex moment 110 serisi 6 bin fiyat aldim ama afyonda :) buraya gelmen lazim dedi. Ben istanbuldayim tabii.

Pluvia hic ugrasma,git simens al,yeni adi signia cok menmun kalirsin tavsiye ederim.

suatyel
Ne pahalı fiyat al

hakan06
Bakacam seninnyere eldeki piller btsinde iyice kütük oldum

Çınlamada geçmedi nöroloji gtcm

İşyerinde gzl anlıyonmu konuşmayu

Denetir umarım

Pluvia

Kaç lira ki evoke 220 ? Ben şu ana kadar en ucuz fiyat afyondan aldım 5 bin tl tabii oraya gidemem bir de istanbulda maltepe işitme evoke 220 icin 7 bin dedi.
Yarın başka yerlere de gidicem.

Dolar yüksek heralde

Duymerde ne kadar

Duymerde daha pahalıdır. Kurumsal yerler liste fiyatı şu kadar deyince oyle cok ta guzel fiyatlara inmiyorlar. Liste fiyati muhabbetine girenler iyi fiyat hic vermedi bana. Simdi pendikten baska bir yere gittim widex evoke 220 ciftine 11 bin defi monent 220 cifti 11500 signia pure 3 nx cifti 9500

Cihazina gore degisiyor.once secip ona gore pazarlik etmen lazim ama tavsiye ederim pisman olmazsin.

hakan06
Signia hangi modelini ve kaç liraya aldınız. Signia denedim o da güzeldi.

hakan06
sen gittinmi bize allahaismarladik demeden isvece:eek:
artik hakan avrupadan alir cihazi, hemde daha iyisini.
burdaki fiatlarla ilgilenmezki.

Yok gitmedim daha haziranda kismetse:)simdiden yerimiz belli olsun. suatyel
Ben 5500 dediler 4500 aldim.bayagida guzel cihaz cokta ilgilendiler.onemli olan ilgi alaka ama simensi tek gecerim cihaz olarak.
Pluvia
Gayet guzel anliyorum konusmayi teli filan kalabalik ortamda oyle.cok guzel ayar yapiyorlar hastane testi haric 5 kez test yapti kiz,testlerde farklilik gordugu icin,deneme cihaz kimse vermiyor ama gozu kapali al onlardan satistan sonra ne zaman gitsem cok ilgilendiler.
GRAHAM BELL
Yok gitmedim hala,asi ve antikoru bekliyorum,isvectende girerim forumdan gitmiyorumki?
suatyel
Modelini unuttum simdi evdede degilim suan bakinca yazarim ama benim kaybim yuksek biraz buna ragmen gayet guzel dogal ses.

hakan06
Signia ayar yapıldıktan sonra cok guzelmis ama o ayarı yapacak odyometrist nerde ? Widex almayı dusunuyorum ama widex dusunmeseydim signia olabilirdi. Ses kalitesi cok iyi.

Üst Alt