Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarındaki bant ne işe yarıyor?

suatyel
videx cok pahali ben aldim daha once ama kullanamadim.hangisinden menmun kalirsaniz onu alin tabiki,ama ayarda cok onemli tabiki.

Ben widex kullanıyorum. Çok ta memnunum. Ben widex 220 union modelini 2016 yılında 5000 liraya almıştırm. 1000 lira da bluetoth aparatına vermiştim. Ses kalitesi çok iyi. ayrıca Blutetooth bağlantısı ile cep telefonu ve bilgisayara bağlanmada hiç bir problem yaşamadan müzik dinliyor, flim izliyorum... Şuan dolar yüksekliğinden çok yükselmiştir. Devletimizin bu duruma el atması lazım. Bu cihazlar bu kadar pahallı olmamalı. Ben kredi çekerek aldım. Benden çok daha maddi anlamda iyi olmayanlar ne yapsın?!

Bant ince ayarmış

O kadar ayarıda kimse etmez sanırsam

En fazla smenste bant ayarı

Bide A&M işitme cihazında oda gzlmiş

A&M ankarada bulamadım satan istanbul ve konyada varmış

https://pakses.com/pakseskatalog-tr/

Pluvia
Şimdi cihaz alacağın zaman yine widex mi tercih edersin yoksa
hakan06 gibi signia mı dusunursun. Teknik servis iside yapan bir yer ozellikle bana signia diyor elinde signia oldugu icin mi diyor yoksa
Gercekten signia olayi aştımı bilmiyorum. Widex ve signia ikiside güzeldi denediğimde otocon hic guzel degildi beğenmedim.

Pluvia
sana soylemistim:eek:pil bitme bile yapmayan usta odyoculer yuzunden bide bu reklem seyi oluyo tabi islev:payari yapilmayinca.
bide havadan para almis oluyorlar bant nanesi diye
dedigin markaya yaklasma.
eski siemensin cakmasiymis.

@suatyel

Denemeden almıcam gidip kafede oturcam ses nasıl geliyo o şekil alcam hayatımda takmadım kulak arkasını😑önce widexe bakarım evoke beyond

Ses kalitesine

Ben bugün kbbye nörolojiye gttim bu çınlama için beyin emarı bide kulak mr istedi ne çıkcak bakalım basınçı dedimde ölçtü 0.5 çıktı

Test hemen hemen aynı gibi eskisiyle bu çınlama nerden çıktı😑😑

GRAHAM BELL
Arkadaş kullanıyo o markayı çok gzl görünümü memnunmuş tabi wideks gibi dğldir

Doğal ses bunda gördüm

merhaba demin SMS geldi artık aynı raporla 6 ay daha beklemeye gerek olmadan 2.kulak için de cihaz alınıyor diye bilgi geldi ve işitme cihazı için ödenek de artırımış...detyaları bilmiyorum.yeni onay verilmiş

Üst Alt