Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazlarını kullanan arkadaşlar bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

kanal içi cihazları bende bekliyorum ama kayıplarımıza uygun maalesef yok..
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum..

yanki neki isitme cihazinin yankisini diyorum:( o kadar cihaz denedim bu yanki gelenini bilmiyorum
yani simdi bi aralar epog coook ucurulmustu onun tahtina chilimi oturuyo:confused:
kulak ici cihazlardan hic kullanmadim bende ama oticon agilin 110 db yi karsilayan mini ritesi varmis yani bizim kullandigimiz gibi kulak arkasi olsada incecik bir hortumla kulak icinde hoperlor olunca ayni cicler gibi isitme sunuyormus bunuda denemekte fayda var galiba

ıhh desibeli daha fazla olmalı yetmez shukufecim.. minik kanal içi olcak ben öyle CI ameliyatı olmuş gibi bir cihaz istemiom.. bu arada yeni çıkanları takip edemedim 1 yıldan beri oticonun kapısından içeri girmedim pillerde toplu alınınca işim düşmüo..

ben pilleri hep degisik degisik meekezlerden aliyom:) hani bi yenilik oluyo mu bu saticinin sattiklari degisikmi odyometrist goz dolduruyormu diye gozumu dort aciyom
hatta hortum degistirtirken hafiye gibi kolluyom ortami:) elde ettigim oyle bi bilgi olmasada en azindan bellimi olur odyocuyu gozum tutarsa o markadan cihaz alirim
oticon sart degil brosurlere goz atiyom elverdigi vaktim oldugu kadar
hicte su db frekans bilgileri yok bu brosurlerde
niyeboyle methiyer duzup kuse kagitlara brosur yapiyosunuzda bize gerekli olan frekans bilgilerini hic olmazsa kac db cikis gucu oldugunu yazmiyorsunuz bu sik brosurlerinize diye sordugumda odyocu kim anlicak onu kimse anlamiyo onu biz biliriz dedi bana
ee bis sagiriz ya
eskiden okuma yazmayi zengin aristokratlar icin diyenler aklima geldi yani isitme kayipli sagmal inek
kulagi duymuyo diye kafasida basmiyo
7 15 gun kurs gorup odyometrist oluyolarya dunya kurtarip bu bilgiler onlar icin:p

harikaa shukufecim düşüncelerine katılıyorum..ya ben çok kolay müşteriyim galiba şimdi cihazım sağlam yeterli ya ondan pek medikalcilerin kapısından içeri girmiyorum..eğer ki kulağımdaki cihazdan daha iyi bir cihaz varsa anında almak isterim gözüm kapalı.. allah korusun sağlığımıda cihazımıda bozulmuş olsa cihaz bakmaya gidince kararsızlığım tutar :D

shukufeciğim benim bugün iade ettiğim audıo service in cihazı dediğin gibi incecik bir hotum ile kulak içine küçük bir kalıpla yapıldı fakat öyle çok can yakıyor ki o kalıp anlatamam size.. başımı sağa sola çevirirken su içerken kulak kanalımı öyle zorluyordu ki.. öyle ince hortumu çok isterim yine de ama o da slikon kalıplara yapılamıyormuş maalesef..

phonaki begenenler cogunluktada diger tavsiye ettigin siemensin yan urunu olan yari analog cihazi hic denedinmi gokce
yada begenen birini dinledinmi agir isitme kaybinda
ben analog cihazlardan nefret ediyorum kucuklugumde az cekmemisimdir bu cihazlarla ben anlamiyorum dedikce = sana yeni cihaz aldik herkes duyur bu cihazlarlada sen niye takmak istemiyorsun diye=hic bir sey anlamadan feci karma karisik gurultulerden sersem olurdum analog cihazlarla

Üst Alt