Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli babamın arabasını ben de kullanabilir miyim?

OturanBoğa;

Evet abi dedim plaka nede olsa normale dönme yasası çıktı dedim evet normale döndürürüz ama camlarda sürücü işitme engelli yazacak dediler ve babanın ehliyeti H süremezsin dediler valiliğe gittim oradaki polisler bilmeyiz biz vs dediler ne yapacam şimdi ben

Kusura bakmasınlar ama, boş konuşuyorlar... Evet, baban araç kullanırken aracın arka camına işitme engelli olduğuna dair işaret tutturacak, ama bu işareti istediği araca koyabilir. Sen kullanırken o işareti kaldıracaksın. Bu kadar basit.

OturanBoğa;

Helal olsun abi ama ne yapacam gittim adamlar alıştı olmuyor daha niye geliyorsun diyorlar ne yapayım abi bir yol göster

Ruhsattan şerhi ve plakadan sakat damgasını kaldırt. Aracı istediğin gibi kullan; kim isterse kullansın. Bu konuda emniyettekilerle polemiğe girmene de gerek yok. Ruhsat ve plaka işlemini hallet, "allah selamet versin" de, çık oradan...

Sadece, aracı işitme engelli biri kullanırken, aracın arka camına sürücünün işitme engelli olduğuna dair stikır yapıştırsın.

Üst Alt