Merhaba arkadaşlar
Bizler sabahları tek başımıza uyanmakta zorluklar çekebiliyoruz.
Günümüzde akıllı telefonlar faydalı fakat; ne kadar radyasyon yaydığı gerçekleri bilmemiz gerekiyor. Yanımızda bile bulundurulması tehlikeli olan telefonlar dışında,
Burada; Titreşimli yastıkaltı alarmlar gördüğüm kadarıyla ne güncel nede bilgilere kavuşmuş değiliz.
Bende benim kullandığım kesinlikle tavsiye edebileceğim bir alarm saatimi tanıtmakla başlayayım;
Bilenler bilir;*"SHAKE AWAKE*THE PERSONEL MULTİ ALERT ALARM CLOCK"
http://www.shakeawake.com/index.php
Yurt dışında satılıyor, kısaca şöyle anlatayım;üniv. yıllarımda yurtta kaldığımda sabah uyanamıyordum ta ki shake awake alarm saati buluncaya kadar; artık sabahları geç kalmadan shake awake sayesinde erkenden kalkabiliyorum (reklam yorumu gibi yazdım sanırım
Deprem olur gibi yatağı sallatan, gözlerimizi aniden yuvalarımızdan fırlatan bu saati işitme engelli merkezlerde bulabilirsiniz hatırlamıyorum 150-200 tl*arası bir rakam aldım. 2 yıldan fazla*boyunca kullandım;
sonuç olarak şöyle ki garantisi bittiğinden aynı yerde tamire verdiğimde bozulan ayar düğmeleri içindeki*parçanın yurtdışında üretildiğinden ve parçanın olmadığından (sanırım üretim sıkıntısı, ülke sorunu vs.), "yurtdışında olduğu için parça ne zaman elimize ulaşır bilmiyoruz" cevabını aldım.
Kısaca şuan parçanın gelmesini*bekliyorum.
yine telefonlarla uyanma devri başladı bende..
ve sanırım yeni bir tane daha almam gerekecek 2 tane olsun ki biri bozulduğunda diğerini kullanabileyim ki yeni shake awake alarm saati*varmı daha sormadım.
(komik bir anı: Aldığım shake awake saati, yastığın altına koyuyordum. sabah alarm çaldığında durduruyorum yine çalıyordu bu sefer kapatıyordum. bunada alışkanlık haline getirdi; kapatmamam için cihazı uzandığım ayaklarımın yanına, yatağın kenarına, çarçaf altına hatta yatağın altına bile koyardım ulaşamayayım diye
zaten sabahları tuşlarla durdura durdura bozuldu bu cihaz