Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler için sabahları uyandıracak saat ya da başka bir cihaz var mı?

sedatgedik

ben de telefon yastık altına ve yatagına bırakıyorum sabah uyandığım da telefonum yerde buluyorum ve saate bakıyorum geç kalıyorum hep :(

yatak titresim bilgi olan var mı?

Valla erken yatıp kendi kendime kalkıyorum. En pratik çözüm.

merhaba arkadaşlar bu ürünlerden birleşip topluca alsak. Hemde indirimli olmuş olur.

:eek:benim telefonum her ise yariyor . ama kuzen cep telefonunu cebinden cikarip kapiya geldigini belli etmek zoruna gittiginden isikli kablosuz kapi zili getirdim hediye diye getirmis bisey:eek:cin mali, kucuk parca kapiya, buyuk parca odaya diye. tesekur ettim tabiide bi ise yaramadi.
turlu melodi caliyomus:)bide hafiften isik parlatiyo:p sagir konusmayi anlasa melodi kim oluyo.
cep telefonunda iyi kapi zili yok vesselam:eek:

Kapı zili var ben yaptırdım elektrikçiye 1 yıl oldu çok memnunum zil çalması duruyo ışık hemen sönmüyo kablolu elektrik sigorta yuvası gibi yuvası var

sabah bizi uyandıracak bir yöntem işte. Telefon titreşimiyle uyanmak zor.

ekinos

bunuda soyledilerde her odada kablo goz zevkimi bozuyor. malum sagir milleti estetige cok onem verir.

Telefonun alarmını sabah 06.00 a kurarım.alarm çalmadan 05.50 de kendim kalkarım.kolunuza fosforlu saat takarsanız,gece karanlığında dahi saati de görebilirsiniz.23 yıla yakın çalışmaktayım.saat alarmı ile uyandığım gün sayısı 23 yılda 23 günü geçmemiştir.bünye alışırsa saat alarmından önce kalkarsınız.

Hiç kablo yok elektrik kablosu geçen yuvadan geçirdiler sadace ışık yanan aparat duvara takılı küçücük oda shukufe

cok fazla sorun yasamiyorum cep telefonunu kapi zili diye kullanirken. bide olur olmaz tanimadiklarima duysam bile kapiyi acmam:)
boyle eletrikci bulsam denerim ama:(
gecen calisma odasina toprakli priz yok diye sizin dediginiz gibi kablo borusundan gecirerek yaptirmak istedim elektrikciye. o kadar soyleyip tartistigim halde olmaz dedi:(matkapla duvarlari kazip:mad:surdan gecir bari kabloyu, burdan gecir bari diye diye bi hal oldum.
eski evimizde yaptirmistim sizin dediginizin benzerini onun cirkin goruntusunu bi turlu kabul edememmistim.

Antalya merkezde olan varsa yardımcı olurdum mükemmel yaptılar

Üst Alt