Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engellileri uyandırmak için titreşimli yatak..?

mysterious teşekkürler arkadaş. senin tavsiye ettiğin siteden tavsiye ettiğin saati aldım.. gerçekten işe yaraıyor. menüsünü bulmak için çok uğraştım ama bir türlü olmadı. sonra bende klavuzu türkçeye çevirdim. :D.. yardımın için teşekkür ederim

muacetin rica ederim. o saati hala kullanıyorum tek sabahları değil şu saatte kalkmalıyım diye o saatlere kuruyorum. mode kısmından yerel saati ayarladığınızda tekrar o mode kısmına iki kere basın alarm saat kurma kısmı gelir yani genelde saatin sağında mesela 18:45H şeklinde yazarsa alarm saatidir. emin olmak için 18:46 yapın çalacak mı eğer çalarsa solda Reset kısmı var oraya basın bir kere 18:46'ya kurduğunuz saat tamamen resetleniyor yani tekrarlamıyor yanlışlıkla diğer tuşlara basarsanız susabilirde (denemedim) 1 dakika sonra tekrar çalabilir :) ben genelde kalkacağım saate ayarlayıp çaldığında resete basıyorum 1 dakika sonra tekrarlamıyor :) zamanla alışıp anlarsın nasıl çalıştığını.. hayırlı olsun bu arada :)

bende alarma baglı tıtreyen yatak mevcut duyrulur bahcesaray7442@ hotmail. com----05383327460---KONYA

ben yapıyorum saat alarmına baglı hıc yan etkısı yok tıtresım ayarlanabılır evdekı mevcut yataga montaj oluyor huseyın ozyır---tel-04583327460---05308753476---konya--- ayrıca zılle calısan odalarda yanıp sonen lamba tesısatımızda mevcut

Üst Alt