Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engellilerin kullandığı araçda nasıl bir özel tertibat olmalı?

alparslan

OturanBoğa;

abi senin yönlerdiğin sayfadada yazıyor %90 ın altındakilerin ötv den yararlana bileceğini tabiki h. sınıfı ehliyet ile

ve devlet hastanesinden onaylı heyet raporu ile

% 90 altı her ötv istisnasına H sınıfı ehliyet şarttır, ancak her H sınıfına ötv istisnası yoktur. Bitti.
Ben daha yazmayacağım bu başlığa.
Arkadaşım öyle görünüyor ki,sizin kimseden bilgi edinmeye ihtiyacınız yoktur bildiğiniz gibi yapın.

Bülent abi o zaman sana göre benim 13.05.2014 te devletin hastanesinden aldığım rapor ve ÖTV DEN MUAF OLUŞUM VE VERGİ DAİRESİNİN ONAYI YALAN

Abi bide yeni yasa ve devlet kanallarını lütfen takip edelim çok eski yasalara kapılma

Kardeşim inancın olsun ben kendim için değil bakıyorum verilen bilgilrim bazıları yanlış çok eski yasalar kullanılıyor yardımcı olmaya çalışmıştım :(

Öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Bende ehliyet yenileme için başvurumu yaptım benimki normal B sınıfı ehliyetti. Aradan 10 yıl geçti işitme kaybım biraz ilerledi ve bunu aile hekimin den gizlemedim beni KBB doktoruna sevk etti Dr istme cihazlı teste sokacam dedi kabul etmedim işitme cihazıdakullanmıyorum dedim oda il saglik müdürlüğü komisyonuna sevketti sonuç ne olur bilmiyorum benim merak ettigim ben başkasının aracını kullanmayacağım bunu anladım ama benim eşim beni aracımı kullanamayacak mi özel tertibat olduğu için tertibat dediği aynalar falan v.s bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi.

#[SIZE=2]Karb78 [/SIZE]Muhtemel aşağıdaki kodlardan yazabilirler;
102 Ticari, resmî araç ve ambulans kullanamaz
42.01. Arka görüş için uyarlanmış cihaz
42.03. Yan görüş sağlayan ek iç cihaz
42.05. Kör nokta görüntüleme cihazı

Karb78

Siz ısı neden yokuşa sürdünüz anlamadım cihaz kullanıyor olsaydınız daha iyi olurdu hemde size tek hekim raporu verebilirdi komisyona işiniz düstu oldukça zor

Üst Alt