Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim ama ticari araç kullanmam gerek!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Engin16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Engin16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba isitme cihazi otomobilir kulanabilir h ehliyetim var bsna yeterli degil ticaret le uğraşıyorum ticari araç kulanmam için e ehliyeti lazim ama isitme testinden geçemiyorum cihaz kulandigim zaman sıkıntı yasamiyorum bana bu konu yardimci olurmusun

Engin16

Maalesef bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. B sınıfı sürücü belgesi verilir ve belgeye "ticari araç kullanamaz" diye kısıtlama kodu eklenir.

Yardımcı olayım. Bakış açısı değiştirmek istedim. Hangi tür araç kullanımına bağlı.

Bazı araçlara otomobil sınıfı verilince işitme cihazınıza rağmen ticari araç kullanabiliyorsunuz. Doblo tarzı en fazla 7 koltuk olabilen araçlar

Mr.No, arkadaşımız E sınıfı ehliyetten bahsediyor, yani demek istiyor ki kamyon otobüs kullanmam gerekiyor. Sizin saydığınız araçların hepsi B sınıfı kapsamındaki araçlar.

Merhaba arkadaşlar ben işitme cihazı kullanıyorum ve ticari araç kullanamaz ibareli b sınıfı ehliyetim var şimdi bu ehliyet ile doblo kangoo kullanabiliyormuyuz yoksa ruhsata otomobil olması zorunlumu ben bu aracı ticaret için değil hususi olarak kullanmak istiyorum ne yapmalıyiz ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

7 koltuğa kadar araçlarda ruhsatta Otomobil yazıyorsa sorun olmaz. Ancak kamyonet olursa sıkıntı olur. Ben yaşadım :(

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt