s a,death cihazı senin anlaymadıgın ses gelişine göre ayar yapmları lazım ince ses ,kalın ses ,bilgisayar ile ayar yapıyorlar sen kendin sesleri dogala yakın anlayana kadar üşenmeden ayar yaptırman lazım ,onların görevi bu işleri yapmak ,cihaz kaç para idi
shukufe;
selam shukufe ,herdesk si karar kılmadım sadece bilgi sahibi olmak için,ve tr de 4 kişiye uygulama yapmışlar avrupa ve amerikada çok yapmışlar söyledikleri bu ,şimdiye kadar takılanlarda problem çıkmamış diyorlar,parasına gelince benim gücüm yetmez ama sgk ödüyorsa başka,ameliyata gelince hem buradan hemde amerikadan dr olacakmış dediklerine göre ,köklear ımplat gibi degilmiş bu cihaz ,sizlerin tercübesi benden daha fazla oldugundan saygı duyuyurum söylediklerinize ,ben sadece edindigim bilgileri paylaşıyorum,işitme cihazı beltone ye gelince reklam mı yapıyorlar yoksa cihazlarına çokmu güveniyorlarda 5 sene pil ve garanti diyorlar ,açıkcası ben hiç cihaz takmadıgım için sizlerin paylaştıkları ile yola çıktım ama maddi acıdan durum olmayınca almaya yanaşmadım birazda böyle idare ediyoruz gibilerden dolayı oldu, hepiniz saglıcakla kalınız ,yazdıklarıma cevap yazmanızı yorumlarınızı bekliyorum. saygılar