Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım gittikçe arttı. İyi bir işitme cihazıyla duyabilir miyim?

tekrar mrb..bazı nedenlerden dolayı ancak bügün yazıyorum..yeni cihazı konya duymed'ten aldım..daha önceden testi vermiştim ona göre bir cihaz denediler..markası beltone access..onu aldım..biraz sesler kalın ve fazla geliyor..merkezde başka bir cihaz göremeyince başka bir cihaz deneyemedim ama her tarafta oticonu afişi vardı hatta şu renk renk olan modeli vardı..şimdi sizce bunu kullanmaya devam mı edeyeyim yoksa başka model almak için tekrar baskı mı yapayım..ayrıca bu betaton cihaz nasıl kapanıyor;);) bulamadım,çözemedim? ayrıca program arası geçiş falan varmışbir bilgi verseniz??

selam konyalı death king kardeş,ben istanbulda bu cihazın şubesine gittim çok iyi ilgilendiler odyomet leri,benim 2 kulakta 78 db kayıp var bana change 60 ile başlayan bir model vardı onu tavsiye ettiler 1500 tl idi 5 yıl garanti üçretsiz pil garanti boyunca ,ben henüz almadım,buradan bir arkadasımız yazmıştı (herdeks) ben firması ile irtibata geçtim ama fiyat 15000 euro 32bin tl ye geliyo ,bu cihaz kaybıma göre bana uygun görülmüş,ama SGK ödeyecekmi ögrenip haber verecekler,şimdilik bu kadar ,bilgi edindikçe yazarım arkadaşlar

death kardeş açma kapaması pil yuvasını açık bırakacaksın benim bildigim.

death kardeş konyada duymet teki çalışanlar seni bilgilendirmemişler anlaşilan,geçişler cihazda bir düğme var ona basınca hangi programa geçiyorsa ona göre sinyal veriyor,örnegin 2 programa geçişte 2 kere bip yapar 3 çe geçtin 3 kere durum bu.

mesaj gelmiş açıp okuyamıyoruz,nasıl oluyor ??

forum mesajlarının önüne reklam panosu koymuşlar açılan pencerenin önünü kapatıyor görünmüyor

herdeks in 15000 euroluk cihazinda karar kilarsan hic korkma parasi icin :)bu ameliyatla takilan tercih edilmedigi icin doktorlarin daha doya doya basari talimi yapamadigi bi sey oldugundan bide is doktor oluru gerektiginden yani anlarsin iste saglik bakanligindan kolay cikar parasi bizlerin isitme cihazinin parasi gibi cimri olamazlar doktor beyler oyle ister:)
su 5 senelik pil parasinada tamah etme istersen
satamadigi cihazlar icin bi guzel reklam haracamasi

toshiban;

mrb..cihazı yeni çözüyorum..duymet'te ilgilendiler şöyle ki onlar cihazı abime anlatırken bende cihaz takılı değildi doğal olarak anlamadım ama kullanım klavuzunu okuyunca çözdüm...tekrar sorayım.benim sormak istediği şey şu, sanki bu cihazda sesler kallın geliyor..biraz daha kullanacağım..olmazsa değiştiririm.

s a,death cihazı senin anlaymadıgın ses gelişine göre ayar yapmları lazım ince ses ,kalın ses ,bilgisayar ile ayar yapıyorlar sen kendin sesleri dogala yakın anlayana kadar üşenmeden ayar yaptırman lazım ,onların görevi bu işleri yapmak ,cihaz kaç para idi

shukufe;

selam shukufe ,herdesk si karar kılmadım sadece bilgi sahibi olmak için,ve tr de 4 kişiye uygulama yapmışlar avrupa ve amerikada çok yapmışlar söyledikleri bu ,şimdiye kadar takılanlarda problem çıkmamış diyorlar,parasına gelince benim gücüm yetmez ama sgk ödüyorsa başka,ameliyata gelince hem buradan hemde amerikadan dr olacakmış dediklerine göre ,köklear ımplat gibi degilmiş bu cihaz ,sizlerin tercübesi benden daha fazla oldugundan saygı duyuyurum söylediklerinize ,ben sadece edindigim bilgileri paylaşıyorum,işitme cihazı beltone ye gelince reklam mı yapıyorlar yoksa cihazlarına çokmu güveniyorlarda 5 sene pil ve garanti diyorlar ,açıkcası ben hiç cihaz takmadıgım için sizlerin paylaştıkları ile yola çıktım ama maddi acıdan durum olmayınca almaya yanaşmadım birazda böyle idare ediyoruz gibilerden dolayı oldu, hepiniz saglıcakla kalınız ,yazdıklarıma cevap yazmanızı yorumlarınızı bekliyorum. saygılar

cihaz şimdi biraz daha iyi..belki ilk olarak başka bir programda kullanmış olabilirim ayrıca o ayarlardan sanırım arka plandaki yankı için olanını falan yapmıştı vs. yapmıştı...

Üst Alt