Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var. Vergi indirimi başvurusu için odyo testi gerekiyor mu?

Optix,
Siz kamuda çalışıyor iseniz her ayın 14 ünde özel de çalışıyorsanız her ayın son haftasında müracaat edebilirsiniz..
Kamuda 14 müracaat yaparsın 15 inde emekli maaşın birikmeye başlar...
Özelde her ayın son haftası müracaat yapar isen yeni gelen ayın 1 den itibaren maaşın birikmeye başlar..
Mesela bu ayı örnek alalım bugün emeklilik işlemlerini başlatır ise Kasım 1 den itibaren maaşın birikmeye başlar. Diyelim ki kasım ayının10 da emekli olmak için müracaat ettin o zaman maaşın aralık 1 den itibaren birikmeye başlar..
Çalışırken müracaat yaopacaksın zaten kurum sana emekli olabilir yazısı verecek o yazıyı iş yerinize vereceksiniz iş yeriniz çıkışınızı verecek ve elinizdeki evraklar ile tekrar ssk ya müracaat edeceksiniz...

@nazisam
@ilker

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
Sanırım emeklilik müracatını işi bu ay sonunda bırakıp önümüzdeki ay yapacağım.
Zaten ay sonuna fazla zaman kalmadı, önümüzdeki ay iş çıkış kağıdını alıp işlemleri başlatırım (özelde çalışıyorum).
Hayırlısı olur inşallah..

nazisam dediğin gibi darısı tüm hakeden arkadaşların başına :)

@officer ben kamu çalışanıyım. bu bilgiyi yazalı baya olmuş. sürekli güncellemeler yapılan bürokrasisinde :), bir ülkedeyiz. halen böylemidir durum. yani ben ayın 14 ünde mi müracaat edeyim?. tüm emekliler maaşını 1 inden 1 ine almıyor mu. bu fark neden?

beyoglubeyy
Kamu çalışanı ama hangi statüde çalışıyorsunuz..
Memur mu?
İşçi misiniz?

beyoglubeyy
Aynen değişen hiç bir şey yok her ayın 14 dünde müracaat edebilirsiniz.

Üst Alt