Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme sinirleri ölenler için tedavi yöntemi var mı?

ben denemiştim. ani işitme kaybından sonraki kortizon ve hiperbarik oksijen tedavilerinden sonra bioenerji seanslarına basladım. az cok işe yaradıgını hissetmiştim fakat hem maddi acıdan hem de uzak oldugu için bırakmak zorunda kaldım. bi de kortizonun 6 aylık etkisi devam ediyordu o donemlerde, belki de bioenerji hicbir işe yaramamstır kortizonun etkisidir sadece...

efe bey kesnlikle işitme cihazı kullanın derim bende de işitme kaybı yüzde kırk ve kullanmassan ilerleyecek dediler ve şimdi bile kalablıkta ve arkamdan konuşulanları duymakta problemim çok çok yüksek inanki çok pişman olursnz ben öncelri gitseydim anlamam bu kdr gerilemeyeckti yaşm daha 22 olmasına rğmen kulaklarımdan dolyı beynimi 60 yşnda gibi hissediyrum

merhaba

selam arkadaslar benımde 1 kulagımda ateslı hastalık oldugundan dolayı ısıtme kaybı olustu lakın sankı ıyılesme var gıbı tam sagır degıl

dilek_06;

yeni teknoloji cihazları denedinizmi kanal sayısı ve band sayısı yüksek cihazlar anlamayı biraz daha kolaylastırıyor ama işitme kaybınızla ilgili bilgi cok yok sadece sinirler demişsiniz ama orta derecemi ileri derecemi bunlar yok

yapacak birşey yok gibi...... kaderimse çekerim...yazılanlara baklırsa bende biri yok biri yarım kemikler tıkır tıkır ötüyor saat gibi .....kendimi çok yaşlanmış hissediyorum maalesef...çok şükür konuşuyor kısmne duyuyorum.. ah tıkırtılar ameliyat dediler amerikadan gelen birprof gittim hiç oynatma kulagını olanıda gider dedi..tıp biz dünyadan gittikten sonra çare bulacak herhalde ..o da iyidir en azından bizden sonrakilerii olur.aklıma kulak nakli geliyor yokmu böyle birşey herşeyin nakli varda bunun yokmu deneyin arkadaşa ben kapalı kulaga denettirim kaybedecek nasılsa bir şey yok..

hacı42;

kaybedecek bir şeyim yok dediğin kulak kaç db işitme kaybı var yarım dediğinde kaç db işitme kaybın var?

Benim 112-120 db arası bir kaybım var.Sağ ve sol köşe tümörü ameliyatı oldum.Raporlarda sağ total solda ileri dereceli i batarial işitme kaybı var diyor.Biyonik kulak için başvuruda bulunacağım hacettepe tıpa inşallah olur.:)

arkadaşlar bu çinde almanyada yapılan kök hücre tedavileri işitme kaybı olanlarıda kapsıyormu yani deneme yapıyorlarmı bilgisi olan??

sen kobay ol denemek iste turk doktorlari hepicigini yaparlar is kulak kaybedildikten sonra dovunmeye kirk pismak olmaya bakiyo bunu hic aklinizdan cikarmayin derim bir koklear implantzede doktor magduru olarak
helede cin isini denemeye yurek ister sen yarin basdonmeleri kulak cinlamalarai ile sakat salak olup kalirsan doktorlarin derdi degildir

Bende sevgili Çağlar Batman a Koklear İmplant ameliyatı oldum ve çok mutluyum çok şükür. 8 sene oldu. şimdiki aklım olsa daha erken olurdum diyorum. o derece mutluyum çok şükür :) oğlumun baba sesini duymak kadar mutlu birşey yok :)

Üst Alt