Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme ve psikolojiden %46 raporum varç ÖTV'siz araç alabilir miyim?

sensen.02

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben yuzde 46 isitme ve piskolojide engelli rapor aldim. Raporda Arac alir yazmiyor neden ben bu raporla arac alamazmiyim acaba

sensen.02' Alıntı:
Selamunaleykum bulent abi yuzde46 raporumu 1 ay once aldim Arac almam icin raporumu geri hastaneye gotursem degistirebilirmiyim sana zahmet abi cvp versen

Ama araç alamazsın ki kardeşim.

Peki abi bu raporla ne is yapabilirim 2018 De memurlul sinavina katilabilirmiyim 8sinifa kadar okudum

Bulent abi ordamisin 2018 memurluk sinavi oluyomus kura cekimi diye bn bu kuraya katilabilirmiyim bulent abi bu raporumla

Bulent abi ben 2018 memurluk sinavina gire bilirmiyim kura cekimi oluyomus

Bulent abi hersey icin soal Bu raporun kac senelik oldugunu nerden ogrenebilirim abi Yani demek istedigim 2 ay once rapor aldim bu rapor kac sene gecerli olacak bulent abi

sensen.02

Rapor üzerinde bir süre kısıtlaması yoksa rapor sürekli demektir. O raporla EKPP dahil senin için uygun olan engelli haklarına başvuru yapabilirsin.

Üst Alt