Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur engelli istihdamına yönelik toplu iş görüşmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konular
8
Reaksiyonlar
76
Merhaba.

Bildiğiniz gibi İşkur sistemde engelli olarak kayıtlı olan herkese engelli toplu iş görüşmelerine dair bilgilendirme yapmaktadır.

Bu toplantılara daha önce katıldınız mı? Deneyiminiz nasıl?

Yazmaya çalıştım ama sistem attı...Uzak semtlerde oluyor çoğunlukla.Ekpss den sonuç alamayanlar gidiyor.Sigara isteyeni olay çıkartmaya çalışan oluyor.Güvenlik binada olduğundan bunları gözlüyor.Bir işkur kurumunda çalışan birine denk geldim o rahatsız etti beni.Kapının önüne kurulmuş güvenliğin yanında ne alıp veremediği varsa.Neyse en az 5 firma toplu görüşmede olur.Bürolarda adaylarla görüşürler.Büroların önünde kuyruk oluyor.Olay çıkartmaya çalışanlar dar alanda sorun yaratıyor.Baya kötü durumda engellilerde var.Birinde kirpikler toptan gitmişti.İbb kurumunda bana yardımcı olmak istedi bir çalışan ama firma ortopedik istediğinden işkur dışında orada da bir şey yakalayamadım.İşkur da arada büro elemanı da çıkıyor temizlikçi market çalışanı veya tekstil çalışanı dışında.

Üst Alt