Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İstanbul'da engelli raporu almak için önereceğiniz hastaneler?

Arkadaşlar İstanbulda kısa sürede engelli rapor veren hastaneler hangileri bilgisi olan var mı acaba

istanbuldaki hiçbir eğitim ve araştırma hastanesi Hızlı ve kısa sürede rapor vermez
senin fiziken ve ruhsal olarak kontrollerin muayene hızla karara bağlanacak bir konu değil
o yüzden istanbul da bir üniversite hastanesinden engelli raporu alacaksan en az bir 15 gününü BU İŞ için harcaman lazım
çünkü prosedür şahsa göre işlemiyor kamusal işliyor.
hız ölçmek yerine öncelikle İstanbul'un HANKI yakasında ikamet ediyorsun konunda onu belirt

avcılar murat kölük devlet hastanesinden 10 günde aldım. 12 aralıkta randevu aldım 15 aralıkta heyete girdim 22 aralıkta raporu verdiler. şimdi mhrs den randevu alınabiliyo. beykoz devlet hastanesi, beylikdüzü devlet hastanesi, haydarpaşa numune vs biçok hastane veriyo. eğer anadolu yakasındaysan beykoz devlet hastanesini tavsiye ederim çok sakin.
avrupa yakasındaysan avcılar murat kölük devlet hastanesi

Randevu almayı başarabilirseniz kesinlikle istanbul eğitim ve Araştırma hastanesine bağlı olan Osmaniye sağlık kurulu derim ben.Geçen hafta cuma başvurdum Çarşamba günü mesaj geldi ve raporumu aldım.başvueu anında 7-10 gün Arası diyorlar ama hızlı çalıştıkları için sanırım daha kısa sürede aldım.

istanbul anadolu yakasında fatih sultan mehmet araştırmadan aldım randevu. sadece engelli için veriyorlar mış. bakalım nasıl olacak.

Son düzenleme:
Marmara eğitim arşt.
Kartal Eğitim araşt.
sana yakın
ben de buralardan aldım Pendikteyim

bu hastanelerden randevu alarak sağlık kuruluna başvurabilirsin

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde Emg olmadığı için Bağcılar’a göndermişlerdi.Uzun sürmüştü.Ayrıca hastanenin asansörü sürekli bozuk olduğu için merdivenle çıkmak zorunda kalmıştım.Ablam ve kardeşim bütün işlemlere koşturmuştu.Sonuç Çocuk felci,kulak çınlamasından kaynaklanan baş dönmesi dengesizlik %23.Kulak çınlamasından önce Haydarpaşa Numune Hastanesine de gitmiştim 2006 da o da uzun sürmüştü.

Ben Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Cerrahisi EAH nden aldım. Raporumda bu salı çıktı. Ben bir sorun görmedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hasbatuas muayene işlemleri ne kadar sürdü? Muayeneden sonra kaç günde rapor elinize geçti?

Bende Bayrampaşa devlet hastanesinden aldım randevu. Saha önce buraya rapor için giden var mı acaba?

berk3435

Bayrampaşa devlet hastanesi küçük hastane. Şişli etfale gel en ideal yer. Profosyonel doktorlarların tek adresi ŞİŞLİ ETFAL.

MHRS'den baktığımda oraya hiç randevu göremedim ay sonuna kadar. En yakın tarihli burası var diye tercih ettim. Ne kaybım olabilir? Size nasıl randevu aldınız? Muayeneden işlemleri ne kadar sürdü?

berk3435

Ben sadece göz muayenesi oldum. Aynı gün bitti işlem. 15 gün sonra aldım raporu. %45 geldi.

Cep telefonuna mhrs'nin mobil uygulamasını indir.

Devamlı kontrol et. Ancak öyle denk geliyor.

Bayrampaşa devlet hastanesi web sitesinde şöyle bir bilgi var. "*ENGELLİ SAĞLIK KURULUNA KATILAN HEKİMLER HAFTALIK DEĞİŞMEKTEDİR. KURUL HER HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ YAPILMAKTADIR. DİĞER RAPORLAR İÇİN İSE KURUL HER HAFTA SALI - PERŞEMBE Toplanmaktadır."

Oldu ki burada beklediğimden düşük rapor verdiler. Başka bir. Hastaneye tekrar başvurabilir miyiz? Yoksa üzerinden belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu?

DüşünürBilir sorun yok aslında. Burada arkadaş Şişli Etfal'den randevu al daha kapsamlı yazınca bir duraksadım. Kafam karıştı biraz.

berk3435

Hastane size en yakın lokasyondaki Hastane olsun gerisi önemli değil inanın hepsi görevlerini yapmak için uğraşıyor ekstra sağlığınızla ilgili bir hastane arıyorsanız tabi daha kapsamlı olması tercihinizdir..s

Bir sorum olacak

MHRS sisteminde Sağlık Kurulu olarak arattığımda bazı hastanelerde Muayene Yeri kısmında "Maluliyet Raporları verilmemektedir" yazıyor, bu durumda Engelli Raporu vermiyor anlamına gelir mi?

Çünkü "Engelli Raporu Verilmemektedir" yazanları görüyorum onları anladım ama "Maluliyet Raporu Verilmez" diyeni anlayamadım.

eozen81

Bakanlığımız ile SSK Başkanlığı arasında imzalanan Sağlık Hizmetleri Protokolünün 21 inci maddesinde; “... Maluliyet ve iş kazalarına mesnet teşkil edecek olan sağlık kurulu raporları ilgili mevzuata göre Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenmiş hastanelerce düzenlenecektir. denilmektedir.

Üst Alt