Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul il sağlık müdürlüğü ehliyet değişimi raporunu almak ne kadar sürer?

ahmet28

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Haftaya Pazartesi günü saat 11:30 a elden kumandalı tertibatlı araç için ehliyet değişim raporu randevusu verilmiş.Daha önce gidenler varsa raporu almak ne kadar sürüyor.Ne gibi işlemler yapılıyor. İşim tahmini kaçta biter?Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Çünkü dönüş saatim için getiren arkadaşa bilgi vermem lazım.

ahmet28
Yeni randevu başvuruları yoğunluğa bağlı olarak değişebiliyor. En net bilgi için Emine hanımı arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Emine TEKÇİ 0212 516 2545 - Dahili : 1004

Aldığınız randevu, İl Sağlık Müdürlüğünden ise, size zaten bir tarih ve saat veriliyor. Görüşme saati olsa da ben 1 saat beklediğimi biliyorum. Görüşme 3-4 dk sürüyor. Sonrasında 10 dk içinde(eğer imzalar hazır ise hemen veriyorlar) raporu veriyorlar.

Ek Bilgi: Görüşmede sizi pek konuşturmayacakları için sadece kendiniz orada olsanız yeterli aslında, ancak raporunuz ile ilgili önceden alınmış tetkik, rapor falan varsa yanınızda olsa iyi olur. Adamların tuhaf gününe denk gelebilir ve sizden eski raporlarınızı talep edebilirler...

Arkadaşlar ben randevu saatinden 1 saat önce İl sağlık Md.lüğüne gittim.Beni tekerlekli sandalyede görünce hiç bekletmeden ilk hasta çıktıktan sonra aldılar.İşlem 1 dk. sürdü. Raporuda 5 dk. sonra aldım. Çalışanlarda gayet iyi davrandı. Hatta dönüş için araba beklerken çay bile ikram ettiler.İlk defa böyle bir kurum gördüm.Yani anlayacağınız burada pek sıkıntı çıkmıyor.

Üst Alt