Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul MEB'e atanan kimler var?

Sedatileri

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Adım Sedat.ÖMSS sonucu istanbul MEB memur olarak atandım.Bildiğim kadarı ile İstanbul MEB 75 kusur kısı işbaşı yapacak.Buradan atanalar kimler tanısalım istedim.
Belki konuyu açan çıkar diye bekledim açan çıkmayınca ben açayım dedim.

ben de böyle bir başlık açmayı düşünüyordum sen hızlı çıkmışsın :D Ben de lisanstan atandım aldığım bilgileri aydın ile paylaşıyorum burada başka istanbul meb e atanan olduğunu bilmiyordum bilgi alırsak paylaşalım

son aldığım bilgileri de söyleyeyim evrakı eksik olanları geçen hafta aramışlar ve geçen hafta çarşamba günü de komisyon toplanmış. şimdi eksik evrakları sanırım geçen cuma tamamladılar pazartesi evrakları valiliğe yollarlar ayın 14 üne kadar telefon gelebilir. İstanbul MEB'deki bir memur da ayın 15 inden sonra yerleşenlerin listesinin internet adresinden yayımlanacağını söylemiş

Sana benden fazla konusmuslar.Ben aradığımda sadece evrakların komisyonda olduğunu ayın 28 kadar iş başı yaptıracaklarını soyledi oradaki bayan.İnşallah senin dediğin gibi ayın 14 de başlarız artık.İşimden ayrıldım 2 hafta once sıkıntıdan patlamak uzereyim.Bu arada ıkametgaha gore atayacaklarını soylemişlerdi ben bu durumda beylikdüzü civarında olacagım sanırım sen ne tarafta olacaksın

Ben üsküdardayım ve durumumuz aynı :D ben de eylülün başında okuldan ayrıldım normalde Türkçe öğretmeniyimdir özel okulda çalışıyordum şimdi ben de senin gibi evde oturmaktan sıkıldım. Bu arada aldığım bilgileri birleştirerek verdim başka forumda bir arkadaş var onu bir cep numarasından memur aramış evrakınız eksik getirin demişler o da bu bilgileri ondan öğrenmiş yoksa istanbul milli eğitimde 213 e bakan bir öküz hatun var o kimseye bilgi vermiyor dediğin gibi 28 ine kadar deyip insanların suratına kapatıyor ama arkadaşı arayan başka bir memurmuş ondan bilgi aldım bir de sana tavsiyem canın sıkılıyorsa atla otobüse eminönüne git oradan daha net bilgi alırsın olmazsa önümüzdeki hafta ben de gideceğim

Koca forumda istanbul meb atanan 3 kişimi var.Ben daha fazla olur diye umut etmiştim.Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.Tekrardan görevinizde başarılar dilerim.

Arkadaşlar şimdi beni İstanbul Milli Eğitimden 0530 ..... 71 numaralı telefondan aradılar. Öğrenim süremle ilgili soru sordular. Yüksek lisans mezunuyum bununla ilgili bilgi aldılar. Ben de son olarak atama işlemlerimiz ne zaman sonuçlanır, ne zaman iş başı yaparız diye sordum, haftaya çalışmaya başlarsınız dediler, tahminen 17 Eylülde çalışmaya başlayacağız.

Hadi hayırlısı başlayalım artık evde dört dönmekten basım dönmeye başladı :D

sedat aynı durumdayım :D zaten öğretmen olduğum için temmuzdan beri tatildeydim işten de ayrılınca tatilim uzadı :D bu öğrenciler bu kadar tatil nasıl yapıyorlar anlamadım evde duvarlar üstüme üstüme geliyor artık :D

Aynen kardeşim.Günlerin bu kadar uzun olduğunu daha once h,ç farketmemiştim :D

"[FONT=Verdana]Arkadaşlar İstanbul'a yerleşenlere bir müjde daha atamalar (kararnameler) ilçelere ulaştı.[/FONT][FONT=Verdana]gözünüz aydın...!
şuan ilçemize atanan 5 arkadaşımızın kararnamesi elimizde ilçelerdeki iş yoğunluğu ve işleyişe göre bugün veya yarın aramaya başlayabilirler."

bunu başka bir forumda kartal ilçe milli eğitimde çalışan bir arkadaş paylaştı. Dediği gibi bugün yarın arayabilirler bilginiz olsun[/FONT]

Valla thief27 agzından bal damlıyor kardeşim.İnşallah artık ararlarda pazartesi salı başlarız.Boş oturmaktan kafayı yemek üzereyim.

arkadaşlar bugün birisi istanbul il milli eğitimi aramış adını soyadını sormuşlar atandığı yeri bildireceklermiş ama arkadaşa senin raporunla ilgili bir sorun oluştu bakanlıkla görüşeceğiz başlat derlerse başlatacağız demişler yani siz de bir il milli eğitimi arayıp sorun sonra arkanızdan iş çevirmesinler

Arkadaşlar az önce il milli eğitim müdürlüğünü aradım ve Beylikdüzü ilçe milli eğitim müdürlüğüne atamamın yapıldığını öğrendim.Pazartesi başlıyorum.Hala nereye atanmadığını öğrenemeyen varsa arayıp öğrenebilir..Yerlerimiz belli oldu Allaha şükür.

kardeşim hayırlı olsun ben de üsküdar ilçe milli eğitime atanmışım :D

Sanada hayırlı olsun thief.Allah gönlüme göre verdi.İnşallah diğer tüm kardeşleriminde en kısa zamanda gönülerine göre bir iş nasib eder..Adın ne bu arada Thief..

Merhaba.
Ben de İstanbul Meb1e atandım. Şimdi arıyorum. Bakalım nereye yerleştirmişler.

adım barış bugün evraklar için gittim ama işe başlattılar :D sağ olsunlar bütün memurlar şube müdürleri çok ilgilendi engelli kadrosundan atandığım için en az stresli yer neresiyse orada çalıştıralım dediler bugün çok keyifliydim kendimi memur değil de kralmış gibi hissettim :D Sedat kardeşim senin de güzel dileklerini aynen paylaşıyorum inşallah atama bekleyen tüm kardeşlerimiz de en kısa zamanda görevlerine başlarlar dualarım onlarla

Aynen Barış benide bu gün başlattılar resmi olarak sigorta girişimi yaptılar ve çok ilgilendiler..Ortam baya güzele benziyor.Bu arada ayın 14 de başladığımız için pazartesi maaşımız yatıyor haberin vardır sanırım.Tabi banka işlerini halledebildiysen.Nihayet kendime geldim harika olacak inşaAllah.Allah tüm kardeşlerime nasip etsin..

Karadeniz sanada hayırlı olsun kardeşim sen nereye atandın bu arada

turkuaz06 çok önemli bir linki paylaşmışsın sağ olasın kardeşim

karadeniz28 kardeş vazifende başarılar dilerim Allah bizi utandırmasın

Arkadaşlar hayırlı olsun yeni işleriniz.
Memurluğa hoş geldiniz.
Bende 2 sene önce Mebde memur olarak göreve başladım.
Bizim zamanımızda atanan arkadaşlarda ilk bir hafta 10 gün ilçe milli eğitimlerde görev aldık sonradan bir çoğumuzu ihtiyaç olan okullara görevlendirme veya kadromuzla gönderildik.
Okullarda, Halk eğitimlerde, öğretme evleri vs. gibi mebe bağlı bir çok kurumda görev yapabilirsiniz duruma göre hazırlıklı olun. illaki ilçede çalıştırılcaksınız diye bir durum söz konusu değil tabi illaki gideceksiniz diye bir şeyde ihtiyaca göre değişir

Syg.
Tekrar hayılır uğurlu olsun Hoşgelniz Meb'e

Bilgilendirme için teşekkürler iskoçyalım ve hoş bulduk..

Tüm arkadaşlara merhaba ve hayırlı olsun diyorum.
Ben de Beykoz da başlayacağım işe. pazartesi günü.

karadeniz28;

hayırlı olsun hangi kuruma atandıın ne mezunusun bölüm ney arkadaşım

karadeniz28;

Hayırlı olsun kardeşim başarılar dilerim.

dün akşam 19:00 civarı siteyi bi açtım ki atanma haberleri görüyorum. Hemen bi hışımla telefona sarıldım fakat meb'e ulaşamadım. bugün de arayıp durdum lakin nafile. artık pazartesiye kaldı :D

atanan dostları tek tek tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim... :)

thief27 arkadaşım;
özelden bana verdiğin kıymetli bilgiler için ayrıca teşekkür ederim dostum. hayatta her şey dünkü yaşadıkların gibi güzel olur inşaallah... selamlar...

Teşekkür ederim arakadaşlar. Lise mezunuyum.Üniversiteyi bitiremedik:)
Meb de yardımcı hizmetli.

Aydın eğer istanbul mebdeysen pazartesi sabahı gidip iş başı yapabilirsin.Atama karanın zaten ulaşmıştır oraya.Sabahtan git sgk girişini yaptır.Tayin yazını yazdır.Hatta önce ziraat bankasına git bir hesap açtır.Ordanda meb geç yerini ögren sonrada git iş başı yap hayırlı olsun kardeşim....

Sedatileri;

sağol sedat, ziraat bankası olduğu iyi olmuş. pazartesi cağaloğluna gidecez artık. umarım herkes için hayırlı olur..

Üst Alt