Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul MEB'e atanan kimler var?

arkadaşlar mesajları yeni gördüm :D

karadenizz28 ben zamanında kavacıkta çalışmıştım nickine uygun bir yere atanmışsın :D hayırlı görevler kardeşim

aydın güzel mesajın için ben teşekkür ederim bence pazartesi sabah 9 ta istanbul meb i ara sonra nereye atandıysan oraya git cağaloğluna gitmene gerek yok

bir de aydın ben halkbankasından hesap açtım :D yani her ilçe aynı değil ilçeye göre banka değişebilir

thief27 arkadaş, çok haklısın. Beykoz istanbuldan öte karadeniz gibi.

bugün aradım nereye atandım diye sorduğumda ''adresinize tebligatla bildirilecektir'' dediler.

bize de beklemeye devam etmek düştü :(

O nasıl iş ya ben bu bügün iş başı yaptım hatta ilk maşımı hafta sonu alıyorum..Aydın tebligatı bekleme gerekirse bulunduğun bölgedeki ilçeye git ordan sor tebligat daha 10 günden önce gelmez..

aydın sedat da söylemiş bence hemen atandığın ilçe milli eğitime git geçen hafta perşembe günü il milli eğitim size kararnamemi yollamış ne zaman işe başlayayım diye sor yüzde 99 kararnamen ilçe milli eğitimdedir bu aralar ilçe milli eğitimlerde atama bölümü bir sürü evrakla uğraşıyor ücretli öğretmen başvuruları var yeni atananların evrak işleri var okullardan gelen öğretmen talepleri var o yüzden kimseyi aramıyorlar sen git yardımcı olurlar

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah.Bende İstanbul MEB'e memur olarak atandım ama hala daha ilçe belli olmadı ayın 15 inden sonra belli olacak dediler ama hala bir ses seda yok.Bazı arkadaşların yeri belli olmuş.ben aramama rağmen sizin de dediğiniz gibi o 213 de ki bayan ne bir cevap veriyor ne de aydınlatma adına bir şey söylüyor.Bu saatten sonra sizce izleyebileceğim en akıllı yol ne olabilir?

srdr6161;

213'teki bayan, sanki benimle kaba etiyle konuşuyor :D

en akıllı yol, bana ayak uydurmandır;

eline bir tespih al. sağ baştan başla ''ya sabır, ya sabır, ya sabır''... :eek:

yok kadın gerçekten ruhsuz beden orada sadece telefondan ziyade gittim gördüm de evrak teslimi falan olduğu zaman.Aradım bugün gene tebligatları bu hafta yolladık dedi adreslerinize dedi bu hafta gelmezse kafasını patlatmaya gideceğim en sonunda :)

Arkadaşlar atamaların hepsi ikametgahınızın bulunduğu ilçelerin milli eğitim müdürlüğüne yapıldı o yüzden ikametgah adresini neredeyse oradaki ilçe milli eğitimin ilk atama bölümüne gidip kararnameninizin gelip gelmediğini öğrenin şayet il dışından geldiysen kararnameniz için il milli eğitime gitmelisiniz

thief27 çok teşekkür ederim tavsiyelerine uydum ve 20.09.2012 itibariyle girişim yapıldı.Bahçelievler MEB de başladım.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

bağcılar meb'e girişim yapıldı. teşekkür ederim arkadaşlar. buradan ara sıra haberleşelim.

liseden coğrafya hocamla aynı yere düştük. tesadüfen aynı masaya oturduk. güzel geçti ilk gün :)

:D beni de muhasebe bölümüne verdiler bir edebiyat öğretmeni olarak hesap kitap işlerinden hiç anlamam ama yavaş yavaş alışmaya başladım :D herkese başarılar dilerim buradan haberleşmeyi sürdürürüz.

thief27;

beni muhasebe bölümüne verdiler diyorsun onu reddetme imkanın yokmu ben hesap kitaptan anlamam başka bir iş verseniz diyemiyormuydun??

Bende Muhasebe bolumundeyım arkadaslar gozunuz cok korkmasın şirket muhasebesıne benezemıyor.En onemlı konu emeklılık keseneklerı onu ıyı ogrenın gerısı kolay.Zaten ıkı ısınız olur bır maaslar ıkı emeklı keseneklerı.Gerısı cokta onemlı degıl

sebboy

itiraz etmemi gerektirecek bir durum yok sedat da söylemiş çok karışık işler değil kaldı ki olsa bile beni esas ilgilendiren durum iş arkadaşlarımdır onlar da sağ olsunlar çok anlayışlı kişiler her durumda yardımcı oluyorlar aksi bir durum olsaydı itiraz edip değiştirebilirdim

thief27;

ben atanırsam muhasebede olmak istemem çünkü anlamam hesap kitaptan değiştirme şansımız varmı atandıktan sonra diye onu öğrenmek istedim tşkler başarılar dilerım

Sebboy bence ilk girişte sivrilme derim.Ben bunu yapmam dersen senı arsıve verırler aksama kadar bir odada tozlu rafları seyredersin.Bilgisayarında olmaz.Sıkıntından patlarsın.Yada başka kısır bir bölüme.Muhasebede oyle hesap kıtaplık bir iş yok zaten.Adı muhasebe aslında yaptıgımız iş veri girişten başka bişey değil.

benim bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik hiç bişi olmasa telefonlara bakabilirim yürüme engelliyim mesleğimi yapmak istediğimi belirtirim bu durumda inş arşive vermezler:D

sebboy

seni istediğin bölüme vermeleri için 2 şeyin olması lazım:

1 istediğin bölüme personel ihtiyacı olması lazım mesela sen büro yönetimiyle ilgili bir birimi istersin ama orada personel ihtiyacı yoksa ne yaparsan yap vermezler :D

2 amirlerinin ( bu milli eğitim müdürlüklerinde şube müdürleri oluyor.) sana yardımcı olması gerekir. Ben şanslıyım şube müdürü tanıdığımız vardı o bana yardımcı oldu ama ters bir adama denk gelirsen ihtiyaç olsa da vermeyebilir sen de hiçbir şey yapamazsın.

Son olarak sedat da aklımdan geçenleri söylemiş yeni atandığın bir yerde terslik çıkartıp sivrilmek ilerisi için pek hayırlı olmaz zira burası özel sektör değil yani canın sıkılınca hadi ben gidiyorum deyip ayrılamazsın o yüzden amirlerinle iyi geçinmekte fayda var.

sebboy

thief27;

şimdi şöyle bir durum var ben mesela ilk tercihlerimden örnek verem ben sadece büro yönetimi ve sekreterlik mezunu isteyen yerlere ve santral memuru alan yerleri yazdım diyelim örneğin santral memurluğu geldi diyelim benim şimdi gidip muhasebecilik yapmam saçma olur bence madem santral memurluğunda yer yok neden oraya memur atıyorsun denmezmi:) hakkımda hayırlısı olsun hayırlı iş olursa hangi iş olsa yapılır o öğrenilir zamanla ben sadece bilgi için soruyorum:D

Eee arkadaslar işimize başladık hatta ayı devirdik..İletişimimizi korumak adına bir öneride bulunmak istiyorum.Bence birbirimizle kurumnettende takip edelim.Burdan ismimizi ve bölgemizi yazalım iletişimde olalım.Bu şekilde birbirimizede yardımcı olabiliriz.

Ben Beylikdüzü ilçe milli eğitimdeyim kurumnet nickim sedat İleri genel destek hizmetlerindeyim.Yardımcı olacagım bir konu olursa ulasın bana.

güzel fikir sedat :D ben de üsküdar ilçe milli eğitim destek hizmetleri muhasebe bölümündeyim mehmet barış sürmeli diye çıkıyor gerçi bilgisayarım bozuldu önümüzdeki hafta çarşambaya kadar kurum net e giremem :D

Tamamdır.İkimizde aynı bölümdeyiz arada birbirimize bişeylerde sorarız yardımcı oluruz.İrtibatı koparmamak lazım.

Üst Alt