Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da B-engelli sinifi ehliyette engelli indirimi olan kurs yerler var mi?

Samedzel

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
isitme engelliyim istanbul avrupa bölgesinde kaliyorum. kurslarda gecen H ehliyeti B sinifa degistigini söylediler. fakat ehliyet ücreti standart dediler. var mi öyle indirimli olan yerler? hem araba hem motor yanyana birlesmis ehliyet almak istiyorum. bilgi sahibi olan yazabilir mi ? tesekkurler.

Ben denk gelmedim bulursanız bizi de bilgilendirin :)

Artık tüm sürücü kursu ücretleri valilikçe belirleniyor ve kurs ücretleri ilden ile değişebiliyor.
2016 yılı İstanbul ili için belirlenen B sınıfı sürücü kursu taban fiyatı 1300 TL, yani bu fiyatın altında bulamazsınız.

vergi indirimi yanlızca emeklilikte işe yarıyormuş dün vatan cad malileye sordum öyle söyledi

tmm bilgilendiririm :) Plumeria

Sky_Walker
onerecegin kurs var mi bahcevliler sirinevler kucukcekmece tarafi

Samedzel
Haznedarda Fenerbahçe Sürücü Kursuna gitmiştim, baya yardımcı oluyorlar. Uygulama eğitimini kesin yapıyorlar(bazı kurslar yasal zorunluluk olan 12 saat sürüş yerine 2-3 saat eğitim verip gerisi için eğitim verilmiştir diye imza attırıyor), günde 2 saatten toplamda 14 saatti sanırım. Ayrıca simulasyonda 3 saatlik ilk çalışmayı yapıyorsun ama simulasyona çok yoğunlaşma(ordaki hocalar seni yönlendirir zaten), akıcı trafikte araç kullanmak daha önemli. Hocalar doğrudan akıcı trafiğe sokuyor, ki bu bence tecrübe kazanmak için önemli (çoğu kişi ehliyeti aldığı halde akıcı trafikte araç kullanamıyor). Ben ilk gün Bakırköy sahile, ikinci gün de Akşam trafiğinde Boğaz Köprüsünü geçerek Üsküdara gitmiştim eğitim sırasında, güzel de tecrübe olmuştu.

Şimdiden başarılar.

Samedzel
Bildiğim kadarıyla 98G geçiyor. Haznedar durağında(Medicana ve Çağrı hipermarket yanında) inersin, Fenerbahçe sürücü kursu Çağrı hipermarketin biraz ilerisinde.

İETT'den baktım, Haznedar durağından geçen Bakırköy otobüsleri:
98G
98Y
98D

Samedzel
Bildiğim kadarıyla 98G geçiyor. Haznedar durağında(Medicana ve Çağrı hipermarket yanında) inersin, Fenerbahçe sürücü kursu Çağrı hipermarketin biraz ilerisinde.

İETT'den baktım, Haznedar durağından geçen Bakırköy otobüsleri:
98G
98Y
98D

tamam bakacam bende Fenerliyim Fenerlilere iyi eğitirler 😂

Üst Alt