Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da en kolay engelli raporu alabileceğim hastahane hangisidir?

Merak eden ve başlığı takip eden arkadaşlar,dün itibarı ile işyerime gittim(İzmit) Ve bağlı oldukları vergi dairesine yönlendirdiler(İzmit) BuTcHeR ve masterzek in dediği gibi işyerinizin bağlı olduğu vergi dairesinden bitiyor iş.Herşey için teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba;
Size çok benzeyen bir durumla emekli olmuştum. Benim süreç şöyle gelişti.
İşyeri bağlı bulunduğu Vergi dairesine yönlendirildim. Verilen yazı vergi indirimi alma yazısıydı. Vergi dairesi, yetkili ibr hastaneye yazı ile gönderdi.Sağlık kurulu raporuda hastane tarafında Ankara merkez sağlık kuruluna gönderdi.
Rapor onaylanıp, işyerine geldikten sonra, yazıyla beraber yine işyerinin bağlı olduğu SGK müdürlüğüne, vergi indirimine hak kazandığımı ve emekli olma isteğimi belirtir bir dilekçe ile başvurdum.Sonra yaklaşık 3 ay kadar bir bekleme sonucunda emekli olduğuma ait yazı elime ulaştı. Ve ilgili SGK müdürlüğüne yaptığım başvuru tarihi baz alınarak, başvurumdan 3 ay sonra birikmiş maaşımı da alarak emekli olmayı başardım. :) Darısı başınıza, hayırlıuğurlu olsun.
Saygılarımla

ilkerg pazartesi gideceğim bende işte,cuma yetiştiremedi işyeri genel müdür onayından geç çıktı evrağım.Ben %53 ile aldım raporumu onu da ibraz edeceğim vergi dairesine .İnşallah kısa sürede emekli olurum bende.87 den beri sigortalıyım,son sene yaklaşık 3400 maaş geçiyordu elime ne kadar emekli ikramiyesi alırım onu hesaplayamadım. Kaba taslak ne alırım bulabileceğim bir site yada tahmini bunu söyleyebilecek varmı :) Şu an 8362 günüm var.

Son düzenleme:
Geç oldu ama,

e-devlet veya SGK sitesinden hesaplatabilirsiniz.Ben ordan hesaplattığımda üç aşağı beş yukarı hesaplanan ile aynı maaşı alımıştım.

sadece hesaplananın üzerine 90-100 lira ek ödeme ekleyin.

Selamlar

ilkerg Teşekkürler.Ama ben bulamadım sadece maaşımı hesaplayabiliyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt