Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da engelli memura uygun ev bulunacak bölgeler?

hayırlı olsun .Öncelikle kafanı sokacak misafirhane polis evi bulursan sonra şehri tanıyınca ev ararsan senin için daha faydali olur

Selam Sgurkan ,
Ben is degistirdim ve ümraniye tarafında ise başladım. Benim 4 leventte oturmam için 5k yada 10k maaş almam lazim.

@İron

A.selam iron ,okadarda değil çok abarttiniz bence.Ama madem ev tutacaksiniz iş yerinize yakın olması daha mantıklı,pahahali da tutsaniz en azından evime yakın dersiniz idare edersiniz.Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun.Biran önce halledersiniz inş.Bende hergun 1.köprüyü geçiyorum.neparsin evin olunca evine gore iş ayarlayamiyorsun ama işine gore ev ayarlayabilirsin.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş, bence sen istanbula hiç gelme, istanbul çok zor yaşanacak bir şehir, normal insanlar ayak uyduramıyor sen tekerlekli sandalye ile tek başına yaşaman ve ihtiyaçlarını gidermen çok zor olur senin için.
2000 bin maaş aldın diyelim, en az 1000 TL si kira ve faturalara gider, kişisel harcamalarında olacaktır illaki.

senin aklına yatak üsküdar semtinde senin engeline uygun ev bulamazsın, bulsan bile rampası olmaz, asansörü olmaz ve eski binalar olur. bu şartlat altında istanbul da yaşamını sürdürmen senin için işkence haline gelir.
sana tavsiyem memleketinde ailen ile kalıp, orada çalışmandır.
yine tercih senindir, bol şans dilerim..

meb e atanan arkadaşlar isterlerse kendi bulundukları yere atanabiliyor sende öyle ne işin var istanbulda

forumda bir arkadaş öyle yapmış geçen okudum evine 300 metre uzaklıktaki okula atamışlar daha ne olsun değilmi

Üst Alt