Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da kifo skolyoz için hangi doktoru önerirsiniz?

arya01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar haftaya istanbula gitmeyi düşünüyorum ben 10 yıl önce ameliyat oldum şimdi ağrılarım çok skolyoz hastasıyımve kifozda başladı bende kamil çağrı köse,şevki erdem,murat bezer ve ahmet alanayı düşünüyorum sizce hangileri daha iyi hepsine mi gideyim???

özele gitmeyi düşünüyorsan Ahmet alanay derim. yoksa nurullah ermiş veya kamil çağrı köse

Şevki erdem ve murat bezer randevu aldım

Ahmet alanaya almadım alsam mı onada

Kamil çağrı köse yi de düşündüm ama hastaneye ulaşamadım teline

şevki erdem 25 binin üzerinde yapıyor operasyonları üniversite hastanesinde olmanı tavsiye ederim

İstanbul da bilmiyorum arkadaşım ama İzmir de prof.Emin Alıcı arya01

Liljan emin alıcının ameliyatı bıraktığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Kamil çağrı köseye de gitmeyi düşünüyorum ama baya ameliyat için bekletiyorlarmış 2 3 yıl kadar bile bekliyormuşsun Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde Ahmedkilicc

arya01 o kadar bekletmezler seni sanıyorum zaten 2 3 yıl sıra bekletmiyorlar gelişim çağında olanlar vesayre onlar için o kadar süre veriliyor

Devlet bir imkan veriyorken özelde olmak mantıksız bence

şevki erdem i kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık

arya01 1 ay önce ona ameliyat olan biriyle görüşüyorum hiç memnun değil. bence iyi bi hoca ama Şevki erdem 20 binin ahmet alanay ise 40 binin altında ameliyat yapmaz diye tahmin ediyorum tabiki git görüş senin hayatın sonuçta

Benim için önemli olan iyi bir doktor bulmak inş hayırlısı olur çünkü şimdiye kadar gittiğim bütün doktorlar yanaşmadı ameliyata Ahmedkilicc

ben 2002de çapada ünsal domaniç e ameliyat oldum hiçbir sorun yaşamadım ameliyattan sonra ama şuan nerde çalışıyo bilmiyorum bulabilirseniz ona gidin sert ama işinde çok titiz bir doktordur

Ben 6 ay önce prof.dr Şevki Erdeme ameliyat oldum 87 derece kifoz 30 derece skolyoz ile şu an gayet iyi durumdayım.

arya01 ne gibi haklı çıktım kardeşim bak istanbulda durumuna göre doktor bak ama nurullah ermişi tavsiye ederim yerinde olsam hastane kapısında uyurum yine de muayene olurum o hocaya veya ankaraya gel Alparslan şenköylü diye bir hoca var birde ona görün derim

Hazor benim durum farklı ben doğuştan spina bifida hastasıyım o yüzden biraz riskli ameliyatım

Yoksa şevki hoca çok iyi biri ve başarılı bir doktor benim ameliyatım riskli biraz

bende şevki erdeme gidip muayene oldum benimkide riskli dedi tavsiye etmem dedi. olmadım başka doktorada gitmedim. bence doktorların başarılı ve başarısız olanları var. ama hastanın durumuna göre de değişiyor. direk doktorları kötülemek bence doğru değil.

hafsa ameliyatın başarısı doktor kadar da hastanın kemik yapısıyla alakalı bir durum şevki hocayı kötüleyen yok zaten yılın doktoru seçilmiş bi hoca ve bu ameliyatı türkiyede belki de en çok gerçekleştiren bir hoca

beyin cerrhi doçent doktor adnan dağçınar hemde marmara üniversite hastanesinde görev yapmaktadır

Çağrı hocaya mail yoluyla ulaşablirsin..ertesi gün dönüş mutlaka yapacaktır

Hafsa skolyozun kaç derece, bende şevki hocaya gittim.

Üst Alt