Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da kifo skolyoz için hangi doktoru önerirsiniz?

Karan.fil bu ameliyata özelde yığınla para vermeye gerek yok devlette çok başarılı çok deneyimli hocalar var zaten

bu ameliyata özelde yığınla para vermeye gerek yok devlette çok başarılı çok deneyimli hocalar var zaten

Bir iki seneye ameliyat günü...

Çağrı bey pendik Marmara eğitimde ama ameliyatları şuanda durdurulmuş. Sanırım bende Şevki beye ameliyat olacam..

Ahmedkiliccbenim benim benim ameliyatı riskli olduğu için çok bir düzelme olmayacağını söyledi. Yani derece de çok bir değişiklik olmayacak.. . Hayırlısı yapacak bişey yok... Bu şekilde devam...

karanfil çağrı beye göründünüz mü bide ona görünün derim ben daha önce smeliyat oldum fakat kürek kemiğimde çıkıntı vardı çok belli oluyordu daha önce riskli felan dediler doktorlar ama ben oldum ama çağrı beyin antlaşmalı olduğu özel bir hastanede bide ona görünün derim ben eğer maddi imkanınız varsa dediğiniz gibi Marmara eğitim ve araştırmada ameliyatlar durmuş

Kamil çağrı köse ahmet alanay çok iyi bu konuda istbulda tabi diğer illerdede başarılı doktorlar vardır tabi

Arya01 evet çağrı beye bir hafta önce muayene oldum.benim derecem çok ileri...aynı şeyler söylendi... tam düzelmelerde riskli oldugunu söyledi..%10 risk ..az bir risk gibi gözüksede yinede iste o 10 bana raslayabilir..:) durdurma ameliyatı yapılacak her ne kadar artik ilerlemez dense de...şevki erdeme ins

Görsel açıdan tabiki etkiliyor

Riski diyelim ki aldım ..bu risk ölüm olsa tamam ama sizde biliyorsunuz risk olayı felç kalma

Hayatımı başkasına bağımlı olarak geçirmek

Artık nöromonitörizasyonlar var eskisi gibi felç kalma yok diye biliyorum ama yinede senin kararın Karan.fil

Evet teknoloji ilerledi ama çağrı hoca açıkça riski söyledi...şevki hoca da ve nurullah beyde..hayırlısı ..birde ailem de zaten onaylamadı

Istanbulda Haci Kutluyu tavsiye ederim ben de. Benim boy uzatma ameliyatiydi. 6 cm uzadim. Gayet basarili oldu. Haci bey skolyoz kifoz ameliyatlarini da basariyla yapiyor. Ona da gorunmenizde fayda var.

selam arya acaba randevu aldığın doktorlara gittinmi bende 12 yaşındaki kızım için ahmet alanay a gitmeyi düşünüyorum

Ben kamil çağrı köseye ameliyat oldum bir oldu nerdeyse ama ahmet alanay da çok iyi ve başarılı bir doktor biraz pahalıydı ama kamil çağrı köseyi tercih ettim o yüzden filixz

Bende Emre Acaroğluna 2011 senesinde oldum ameliyatımı ve çok şükür bu zamana kadar hiç bir sıkıntım olmadı .. tavsiye ederim ..

Üst Alt