Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten atılırsam çaresiz kalacağım! Ne yapabilirim?

hakanyildiz

Hakan'cım her insanın bir yeteneği vardır . Böyle olumsuz düşünerek kendi özgüvenine zarar veriyorsun .

Mesela nelerden hoşlanırsın , seçme şansın olsaydı ne iş yapmak isterdin

Severek yaptığın bir işi seçersen emin ol herkesten daha başarılı olursun .

Sevmediğin işlerde kendini başarısız bulman çok normal .

SERAFİM

Evet bende ozgúven eksikligi var. İcine kapali, sessiz sakin bir insanim. Bir turlu de bunu yenemiyorum.

hakanyildiz

Sözleşmeli mi kadrolu mu çalışıyorsun? Engel raporun olmaması çok yanlış hemen ilk iş rapor çıkarmalısın ve raporun olduğu sürece seni elinin yatkın olduğu işe verirler tolerans sağlarlar. Ama sen de bu kadar umutsuz olup vazgeçersen, sen de bir istek görmezlerse ezerler.

Beni biz engelli calistirmiyoruz engelli kadrolarina basvur diye cikardilar isten.

Pttde calisanlar ne kadrolu ne de sozlesmeli sayiliyorlar. Memur bile sayilmiyolar. Kendine ozgu yonetmeligi var.

Bende yasadigim psikolojik rahatsizliktan dolayi o
ölmeyi istiyorum ama ölemiyorum bir türlü. Keske kolay yoldan ölebilecegim intihar yontemi olsa da ölsem.

hakanyildiz seninki yazdıklarına bakılırsa daha çok herhangi bir gelirin olsa ölmeyi istemezsin bu kadar gibi geldi bana.

sokrates

Benim sorunum issizlik, rahatsizligimdan dolayi calisabilecegim bir is bulamamak, tum kapilarin yuzume kapanmasi. Hayatta kalmak icin de bir gelire, gelir elde edebilmek icinde bir ise ihtiyacim var.

Gelirin olsa zaten senin rahatsızlığında kalmaz bence işine gücüne bakarsın ama çalışmakta zorlanma durumunu halletmen lazım bir şekilde ya da sana uygun bir iş olmalı illa ki yapabileceğin bir iş vardır .

Benim rahatsizligim dogustan. İs bulsam gelirim olsa da tam gecmez. Sadece sıkınti stresim gider

Hakan'cım işsizlik psikolojik bir rahatsızlık değildir .

Ben ne deliler gördüm pireyi deve yapan , burnu yukarıda

Cahil fakat cahil olduğunun farkında olmayan

Deli olduğunu her zaman dile getiren ama deli olduğu halde akıllı insanları yargılayan ,millete akıl veren

Onlardan biri olmadığın için çok şanslısın :rolleyes:

SERAFİM

İssizlik psikolojik rahatsizlik degil. Ama insani deprasyona sokuyor. İnsan kendini beceriksiz ise yaramaz biri gibi hissediyor. Ben dogdugum zaman vakumla alindigim sirada beynime oksijen gitmemis. O yuzden ben hizli islem yapamiyorum. Cabuk yoruluyorum. O yuzden yorulmayacagim, yavas yavas calisacagim bir is bulmam lazim. Ama nasil bilemiyorum.

@hakanyildiz , youtuber'lık yapailirsin , evde kolte bileklik yapıp bujiterilere satabilirsin ,kalabalık yerlerde işporta ürün satabilirsin ,

Hiçbirini yapamam dersen bir berbere ,fotoğraçıya gidip yanınızda çırak olarak çalışabilirmiyim ,

para önemli değil yeter ki bana meslek öğretin de .

Ya da işkur'a gidip meslek eğitim kurslarına katılmak istediğini söyle ...

Mutlaka bir çözüm yolu vardır .

Benim rahatsizligim dogustan. İs bulsam gelirim olsa da tam gecmez. Sadece sıkınti stresim gider
İş bulsan da sıkıntı/stresin geçmez, ben 10 yıllık devlet memuruyum, emekliliğim geldi hatta ama işyerinde sıkıntı ve stres oluyorum ptesilerden nefret ediyorum.

Merhaba iş konusunda çalışamama konusunda çok sıkıntı yaşadım ama insan neyse o benimde psikolojik sorunlarım çok oldu ilaç kullanıyorum tedavi görüyorum önce sağlık versin Rabbim herkese herşey olacağına varırmış kimse yaşamından memnun olmayabiliyor bu her zaman geçerli aslında iş konusunu bende düşündüm araştırma yapıyorum hatta
Rabbim herkese hayırlı kazançlar nasip eylesin

ugur10

Normal insanların çalışma hayatı ile bizlerinki çok farklı. Bir kere sana karşı bir önyargı var sen en normal şekilde de davransan hep senden tuhaf davranmanı bekliyorlar. Ve gerçekten hastalandığında hiç anlayış göstermiyorlar direk dışlıyorlar. İş yaşamı bizler için çok zor kısaca bir deyim vardır "ağzınla kuş tutsa yaranamaz" diye bizim iş yaşamındaki durumumuz maalesef böyle.

Arkadan bu adam deli, manyak gibi bir sürü şeyler söylüyorlar, yüzüne gülüyorlar, bir kere iki yüzlülüğü kaldırabilmen gerekiyor, eğer insanlardan dürüst olmalarını bekleyeceksen ve bunu takıntı yapacaksan hiç girme iş hayatına derim.

Öyle düşünemeye çalışmak gerekiyor anlıyorum ama yargıları silmeden bir iş de yapamaz insan gerekirse dost bildiklerin sana yanlış davranırsa sileceksin iş yaşamı zor haklısınız beni anladınız bende sizi anladım ne var ki durum farklı takıntı yapmamak gerekiyor hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

hakan çok komiksin ya gerçekten söylediklerin o kadar birbirleriyle çelişiyorki sen gerçekmisin ya

Üst Alt