Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor, EKPSS'ye girmeme engel olur mu?
Olabilir, sonrasında da olabilir. Hak talep edemezsiniz yani, şimdiden vaktiniz varken hastaneyle bir görüşün ama 2 ay geçmiş, bence bu vakitten sonra yeni rapor almaktan başka çareniz yok gibi görünüyor.
ya demiştim ama ben ömss için alıyorum diye şimdi bir daha mı uğraşacam o kadar dertle
zaten şuan farklı bi ildeym üniversite okuduğm ilde şimdi gidip yeni rapor mu çıkarmam lazım. Kesin sıkıntı olur mu yaa hiç istihdam işaretli olmadan sınava giren yok mu
Raporunuzu nereden aldınız acaba? Çünkü düzgün yazılmamış raporunuz, istihdam boş bırakılmışsa sizin iş durumunuz için sıkıntı yaratabilir.
Hastaneye gitmeniz lazım, düzelttirin bu raporu, başhekimle vs. konuşun bence.
o zaman hata var hastaneyle konusun alma amacınızın ne olduğunu belirtin orda yazanın hatalı olduğunu söyleyin eski raporla başka bir hastaneden tekrar da başlayabilirsiniz işlemlere belki doktor insanflıdır tahlil vs..yapmadan onaylar 1 günde hastaneden çıkar heyeti beklersin sadece
bende engelliyim hiç bir sorun olmaz dedi raporun sürekli olması yeterli dedi ve raporun yeni olduğu için hemen baştan rapor alamazsın dedi gidip bu rapora falan itiraz edeceksin uğraşırsın baya dedi bende engelliyim hiç bir sorun olmaz dedi
arkadaşlar burda bilgisi olmayanlar yazmasın lütfen geçen sınava raporunda istihdam degerlendirilmedi olarak yazan giren atanan çalışan çok arkadaş var rapor süreli degilse sorun yok benim rapordada aynı yazıyor buna bakmıyor kimse bende işe girmek için alıyorum dedim .
iyi hoş güzel diyorsunda bu ülkede ne olacağı belli olmaz cins adama denk gelir yukardan emin alır işini ciddeye alır bu sene der istihdam kısmı evet yazmayanları almayın der vs..vs.. valla ben olsam işimi şansa bırakmam oldu olmadı demektense vakit varken düzeltmek lazım...
ben raporu 1 sene önce aldım ve iş için istediğimi söyledim raporumda aynen degerlendirilmedi yazıyor gittim işkur'a kaydımı yaptırdım ve şuan özel sektörde istihdam edildim. e istihdam degerlendirilmemişti hani?
muhendis kesinlikle haklısın doğru diyorsun düzeltmek lazım ama şimdi gidersek rapor oranı düşürme ihtimali var diyelim atandık evrakları teslim etmeye geldik oradaki yetkili bize işte raporunda istihdam degerlendirilmedi yazıyor der böyle kıl adamlar piyasada dolu bize bir süre tanır bizde raporumuzu yeniletiriz eger kabul etmezlerse yani zaten atanma ve işe başlama süreci çok sıkıntı çok zamanımız olacak. o yüzden bunları kafaya takmayın eger parazit çıkarırlarsa çıkartırız yeni bir rapor sorun yok. acele etmemizi gerektiren faktör ne onu anlamış değilim.
gncali; Bakın sizin raporunuzda hem istihdam boş bırakılmış, hemde engelli olarak çalışabilir gibisinden yazıda yok sanırım, lütfen raporu aldığınız hastaneye gidip bir sorsanız, istihdam bölümü işaretli değil, EKPSS (engelli sınavı) de mağdur olmak istemiyorum diye sorsanız da içiniz rahat etse, olmaz mı?
Burada kimse kesin ve net cevap veremez size.