Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor, EKPSS'ye girmeme engel olur mu?
Sadece istihdam işaretlenmemiş vs. dile getirirseniz güzel dille belki anlayışlı doktordur halleder, imzasını atar, mühür vurur, ne bileyim deneseniz bir kere, olmazsa izin alıp gidin hastaneye, başhekimle siz bizzat konuşun, bence bunu es geçmeyin, atandığınız zaman yeni rapor almak daha yorucu ve zor olur.
ben raporumu yeni aldım ekpss ve istihdam için başvurmuştum.istihdam kısmı evet yazıyor yalnız çalışabilecek işler alanı boş bırakılmış ve sürekli rapordur.atanan arkadaşlara sorum acaba atama zamanında tekrar rapor istenirmi
Raporum %98 ve sürekli istihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor. Ağır engelli kısmı evet yazıyor. Bu raporla ekpss ye girebilir mıyım ve çalışabilir miyim
İstihdam kısmı değerlendirilmemiş olan raporla EKPSS'ye girebilir miyim?
Ben yüzde elli rapor aldım ama istihdam işaretli değil ekpss ye başvuramaz mıyım tekrar gidip söylersem alması uzun sürer mi bilgisi olan var mı bide başvuru tarihinden önce ösym başvuru merkezinde raporumu verebilir miyim
Bende istihdam bölümüne evet yazıyor.atandıktan sonra sorun kalmadı mı şimdi?Kurum yine de rapor isteyecek mi?Ben öğretmenim.Rahatsızlığım bipolar bozukluk.