Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstinaf ve Yargıtay'da tazminat davalarının bitmesi ne kadar sürer?

hanedar

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar benim davam bitti suan istinaf 10 ay kadar surdu ve suan yargitaya gideli 2 ay kadar oluyor ogrenmek istedigim yargitay. Ne kadar sure icinde dosyayi bitirir 21 hukuk dairesinde dosyam sadece 21 hukuk tan davasi biten arkadaslar bilgi vere bilirmi .....ornek olarak kimisi 6 ay da biter diyor kimisi 1 sene gibi biter diyor

3 sene surer durama bagli bide engelli raporun varmi

Evet raporum var %28 surekli is gorememezlik sizin yargitay sureniz 3 sene mi surdu tazminat suan yargitayda

mandreyam : 3 sene nasıl sürer olurmu en geç 6 ayda biter engel raporunu niçin sordunuz ?

Raporun %40 uzeri olsaydi 3 ayda sonuclanirdi enegelkiye oncelik veriliyor diger turlu 3 sene surer suan da 2015 yilin dosyalarina bakiliyor...gerisini sen dusun...

mandreyam : Nisan ayında tazminatsız işten atıldım hemen tazminat davası açtım zaten aksak bozuktu sağlığım Mayıs başında %60 engelli raporu aldım Ankara maliye de onayladı ilk duruşma Eylül’de yapıldı 2. Si Cuma yapılacak süreç uzun raporu mahkemeye sunsak davamı hızlandırabilirmi

Bir arkadasim vardi ve %60 raporu vardi 6 ay icinde sonuclandi ha senin desigin gibi ola bilir oncelik sirasi %40 engelli olanlarin dosyasini one aliyor ola bilirler bekleyip gorcez 3 ay oldu arşivde hala kipirdama yok dosyada ...simdi soyle birseyde var dosya siraya alibiyor rapora gore siraya alinma si tuhaf gorcez nasil isledigini yargitayin hic bu kadar sikilmamistim davam bitti istinafta da sonuclandi yargitaya gitti gideli dosyam beklemekten usandirdi beni

Not. Ceza davam da istinaf mahkemesine gitmisti 1 sene 3 ay falan oluyor karara cikmis yaziyor ve benim hukuk davan istinaftan 1 senede geldi.

Bu ne ya böylesi uzun mahkemeler

Üst Alt