Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstinaf ve Yargıtay'da tazminat davalarının bitmesi ne kadar sürer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hanedar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hanedar

Üye
Arkadaslar benim davam bitti suan istinaf 10 ay kadar surdu ve suan yargitaya gideli 2 ay kadar oluyor ogrenmek istedigim yargitay. Ne kadar sure icinde dosyayi bitirir 21 hukuk dairesinde dosyam sadece 21 hukuk tan davasi biten arkadaslar bilgi vere bilirmi .....ornek olarak kimisi 6 ay da biter diyor kimisi 1 sene gibi biter diyor

Evet raporum var %28 surekli is gorememezlik sizin yargitay sureniz 3 sene mi surdu tazminat suan yargitayda

Raporun %40 uzeri olsaydi 3 ayda sonuclanirdi enegelkiye oncelik veriliyor diger turlu 3 sene surer suan da 2015 yilin dosyalarina bakiliyor...gerisini sen dusun...

mandreyam : Nisan ayında tazminatsız işten atıldım hemen tazminat davası açtım zaten aksak bozuktu sağlığım Mayıs başında %60 engelli raporu aldım Ankara maliye de onayladı ilk duruşma Eylül’de yapıldı 2. Si Cuma yapılacak süreç uzun raporu mahkemeye sunsak davamı hızlandırabilirmi

Bir arkadasim vardi ve %60 raporu vardi 6 ay icinde sonuclandi ha senin desigin gibi ola bilir oncelik sirasi %40 engelli olanlarin dosyasini one aliyor ola bilirler bekleyip gorcez 3 ay oldu arşivde hala kipirdama yok dosyada ...simdi soyle birseyde var dosya siraya alibiyor rapora gore siraya alinma si tuhaf gorcez nasil isledigini yargitayin hic bu kadar sikilmamistim davam bitti istinafta da sonuclandi yargitaya gitti gideli dosyam beklemekten usandirdi beni

Not. Ceza davam da istinaf mahkemesine gitmisti 1 sene 3 ay falan oluyor karara cikmis yaziyor ve benim hukuk davan istinaftan 1 senede geldi.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri