Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstismarcıların yüzünden rapor oranlarımız düşürülüyor

[FONT=Verdana]En basit tanımıyla Down Sendromu çocuğunuzun vücudundaki hücrelerin 46 yerine fazladan bir kromozoma, yani 47 kromozoma sahip olmasıdır. Down Sendromu bir hastalık değil genetik bir farklılıktır.[/FONT]

OturanBoğa;

doktorlar olayın içinde değil zaten. Yolu çok , tahlile bakıyor doktor ,kanı kimin verdiğine değil.
Bilmeden alet ediliyor. maalesef ..........
Oturanboğa kardeş türk milletinin aklı dalavereye iyi çalışıyor

arkadaşlar ben kronik kalp hastasıyım 43 oranında raporun var ! ama sapasağlam görünüyorum !şimdi ben sağlam gorununce sağlam mı yım ?raporu iptal mi ettir sem?ne dersiniz !

Evet aynen öyle arkadaşlar dediğiniz gibi bu sahteciler yüzünden mağduruz kimse alınmasın ortaya kelimelerim bu türk insanının allah cezasını versin her şeyimiz sahtekarlık hak etmediği halde işler yaparak parayla veya tanıdık kişilerle bunuda birileri fark edince bahsedilen otobüs şöforunun kadının kartını alması öte yanda doktorun hastaya raporu nasıl aldın tepkisini verdiğinde istismarı yapan kişilerin allahtan korkup birde çevresindeki insanların izlediğini görerek bundan utanıp geri adım atması gerekirken üste çıkıp gurur ve haysiyetinide düşürdüğününde farkında olmayarak haklıymışta hakkını arar hale gelmesi vahimdir evet dediğim bu durum bizlerde kalmıyor genelde her konuda her yerde istismarcı sahtecilik çalışmadan kısa yoldan köşe dönme türk insanının kanına işlemiş sadece doktorlar değil bu işlere yönelenlerinde hatasıdır buda çoğumuz özürlü kişininde hakkı gasp edilerek yanında düzenlemeleride yapanların hatası çoktur pekhala bu durumları üstüne giderse ayırt edebilir ona göre davranmalıdır yaşın yanında kuru yanmamalıdır

erdal akbay sen tuzum kuru hesabı yapıyon millet oy vermesin 14 yıl olmuş hala oy veriyorsa insanların kendi suçu sonra gidiyo emekli olmak ve benzeri işleri yapmak için rapor alsın bu kişileri ayırt etmeleri gerek aslında insanlar çalışmak zoruna gidiyor hak etmediği şeyleri elde etmek istiyor abidik gubudik yok öyle 3 köfte 5 kuruş şikayetim yok demekle olmaz o zaman seninde sahteci olduğun anlamı veriyor bize sonunda cibiliyetsiz kişilerin sayesinde bizler mağduruz

erdalakbay çeşit çeşit konuşuyorsun sonra kızan kızsın deyip çıkıyorsun sana kızmak biyana dövülecek adamsın aslında hak etmediği raporu alıp emekli olana hakkım helal olsun demekle acayip yanlış bir şey söylüyorsun raporu alan zaten haksızsa vebal alıyor sen buna helal olsun dediğinde sende vebale ortak oluyorsun kpss işe giren ve açıkta olanlardan konuşuyorsun sen memleketin durumuna bakarak işe girdiysen şükür etmelisin yine nedenimi ne insanlar var kan ağlıyor neler var neler şimdi ağzınla kuş tutsan fayda yok yani yandaş koltuklarda oturanların yakını partilisi ötekisi berikisi işini yürütüp kaymağını yiyor gerideki ne oluyor belli değilmi çabalasın dursun sen ayrımcılık oldu hizmetli işe girdim öğretmenler açıkta gibi boş şeyler konuşmana gerek yok bunu oy atarken düşünmüyorsunuzda sistemdenmi bahsediyorsun nerde düzgün sistem varda burda arıyorsun ondan sonra sahte yollara başvurup rapor alarak işler yapacaksın emekli olmaya çabalayacaksın yanısırada rahatsızlığı gerçek olanada engel olacaksın ne güzel memleket LA

milletimiz neden bunlarla uğraşir emeklilik yaşi 60 otobub üçreti 2 tl maaş 1200tl kira 500tl elektirik 50 tl doğalgaz 300 tl su 60 tl yemek içmek haftalık pazar parası 50 tl yetmiyo bile market 150 de oylede sen insanları gidimla doyur ondan sonra herşey kanuna uysun insanlar mecbur kalmdıkca boyle şeylerle uğraşmaz

Üst Alt