Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde engelli olduğum için haklarımı savunamıyorum!?

Yok artık bu kadarda olmaz yani..

www.alo170.gov.tr
Internet sitesinde şikayette bulunabilirsiniz hemen gün içerisinde psikolojik danışman rehberi size dönüyor ve sizinle Nasıl bir işlem yapabileceğinizi size yardımcı oluyor müfettiş falan getirebilirsiniz çok Faydasını görürsünüz inşallah
Allah yardımcın olsun...

Kesinlikle gizli kamera işine girmeyn. Habersiz gizli çekilen görüntüler bir şey ifade etmeyebileceği gibi habersiz örüntü alıp kullanmak da suçtur..

ya sen çek görüntüyü isimsiz internette yayınla bişi olmaz

yada tayin iste olsun bitsin

çok ilginç bir yer kardeş başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına yazın savcılığa suç duyurusunda bulunun gerçekten çok zor bir durum insanlar neden sana bu şekilde davranıyorlar anlamadım...Her türlü yasal yolu deneyin baktın birşeyler olmuyor.Adresini adını soyadını bana özelden yaz onun anladığı dilden ben gelip anlatırım..küfür bir engelliye nasıl edilir gösterelim ona..

küfrü ispat edemezsiniz en fazla sizde ona söversiniz olay olursa etmedim dersiniz çünkü oda aynısını diyecektir.ama bilgisayardan pek anlamıyorsa her bilgisayarda girdiği siteler kayıt altına alınır siz o yokken bakıp silmediyse sadece bundan şikayette bulunursanız incelenir ve ortaya çıkar.

Üst Alt