[SIZE=2]Bak kardeşim insan tenkit ettiği şey başına gelmeden bu âlemden göç etmez manasına gelen bir söz vardır. Hadis midir yoksa bir âlimin sözü müdür hatırlayamadım şimdi. Bunu şunun için dedim senin rahatsızlığın ile dalga geçenler veya yakınları emin olasın ki gün gelir senin rahatsızlığının aynısına veya daha fazlasına duçar kalırlar. Kalmazlarsa da senin öte âlemde onlardan tahsil edeceğin yüklü bir alacağın olur. Çünkü biz inançlı insanlar kul hakkına inanıyoruz. Ne demiş büyüklerimiz? Sabır da sabır demişler. Şükür de şükür demişler. Sana da sabretmek düşüyor bu terbiyesizlikleri karşısında. Tabii sabır derken hakkını aramadan vaz geç demiyorum. Haklı isen, delillerin güçlü ve kuvvetli ise tereddüt etmeden mahkemeye de gidebilirsin, CİMER.e de yazabilirsin, sosyal medyadan da rezil edebilirsin. Ama dediğim gibi deliller önemli. Aksi halde sen suçlu olursun.
++Dalga geçtiler++ diyorsun. Şahidin var mı? Yok. Hangisi bir diğerinin aleyhine şahitlik yapacak? Hiç biri. Üstelik seni iftira atmakla suçlayacaklar. Ekmeğinden olacaksın.
Adam tutup darp mı edeceksin bu kişileri? Tam da şeytanın istediği bu işte. Vesveselerle ortalığı karıştırıp insanları birbirine düşürmek.
Bir defa sakin olacaksın. Kafayı takmayacaksın. Çalışma şartları uygun değil ise başka bir yere gideceksin ama sana daha önce dediğim gibi orada da başka versiyonlarla karşılaşacaksın. Dört dörtlük bir iş hayatı tam bir ütopya, hayal. Bunu bilesin.
Sahte fazla mesai belgelerine gelince. Bu iş adli iş. Ciddi suçlama. Belki düzmece dediğin fazla mesaileri sen görmedin. Adamların gölgesi misin ki fazla mesai yapıp yapmadıklarını bileceksin. Haa senin gözünün önünde olan hadiseler varsa onu bilemem. Netice itibariyle adli işler olsun, ihbarlar olsun duygularla yapılmaz. Delil gerek, hem de sağlam delil. Aksi halde sen gümbürtüye gidersin.
Selametle. [/SIZE]