Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz sonucu alınan engelli raporuna tekrar ve son kez itiraz edilebilir mi?

İtiraz raporunu Sivas Numune den almıştım.
(TOKAT İL SAĞ. MÜD. İTİRAZ ETMİŞTİM)

Abi sanırım SAMSUN ile YOZGAT varmış.

Şöyle anlatayım sen de biliyorsun aslında?

İlk raporu beğenmezsen il sağlık müdürlüğü'ne itiraz edersin, onlar başka bir hastaneye sevk eder... O raporu da beğenmezsen yine itiraz edersin, bu sefer Hakem hastaneye gidersin..hekem hastanenin kararı ile rapor netleşir ve sonlanır.

İtiraz devam ederse hakem Hastane kararını gerek duyarsa mahkeme bozar.

@aydünyavaz,

Pekala abi TOKAT İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ telefonla bugün aradım. Bana SAMSUN veya YOZGAT olacağını söylediler bu konuda yanlışlık yok sanırım.

İl sağlık müdürlüğü nereye sevk ederse bunda herhangi bir yanlışlık olmaz.

Samsun'da hakem hastane Samsun eğitim ve araştırma hastanesidir.. tavsiye ederim buraya sakın gelme. Türkiye belki dünyada en kötü hastane diyebilirim.

Personelden hekimlerine kadar hepsi sürgün gelmiş gibi.
@aydünyavaz,

Çok yoğun bir hastane..hekimler sinirli ve asabi, sürgün gelmişler gibi.. duyarsız ilgisiz.

Ben bir cok özellikle İstanbul gibi yoğun nüfuslu bir çok hastane de çalıştım samsun eğitim araştırma hastanesi gibi rezalet bir yer görmedim.

Benim görüşüm bu, Türkiye de en kötü hekim ve personeline sahip bir hastane diyebilirim.. tekrarlıyorum bu benim görüşüm..

@aydünyavaz,

Çok eskiden bir aile varmış. Baba , anne bir de 6 yaşında çocukları varmış. Dönemin '' Kadısı '' bu ailenin evine girip çıkarken samimiyeti ilerletip evin kadınıyla sevgili olmuş. Tabi bunu evin babası farketmiş acaba ne yapayım diye bir çare ararken evin küçük çocuguda durum fark edince babasına '' Baba Kadı efendıyı şikayet edelim '' demiş . Evin babasıda çocuguna '' Oglum annenin sevgilisi Kadıysa kimi kimi şikayet edeceksin ?'' demiş !

[
@aydünyavaz Bence itiraz etmek yerine 6 ay bekleyin ve 0'dan tekrar rapor çıkarmayı dene. Eğer böyle yaparsan istediğin şehirdeki istediğin hastaneden rapor çıkarabilirsin.

Eğer beklemeden itiraz edeyim dersen il sağlık müdürlüğünün yönlendirdiği hastanelerden başka yerde heyete çıkamıyorsun.

Hep küçükken DOKTOR olacam derdim.
Dediğimede diyeceğime de ben 1.000 pişman.
OYSA BEN DOKTORLUK OLACAŞMIŞIMYA.

Tamamdır teşekkür ederim abi.

hocam hakem hastaneliği yozgatta tek yozgat şehir hastanesi yapar orası da merkezin biraz ucunda ama tek otobusle gidiliyor ulaşımı basit

eğer genel sorduysanız eskiden özel şifa vardı ama kapandı yozgat devlet hastanesi vardı atatürk sağlık meslek lisesinin altında yokuş dibinde ama kapandı şuan bozok araştırma hastanesi ve şehir hastanesi var başka yok

var hocam var da ben hiç binmedim merkezde bırakıyor ama üniversitenin biraz gerisinde oradan sora sora sehir hastanesine kadar rahat gidersiniz dört yolun oraya kapagi atın yeter gerisi tek otobus

engel cetvelinde prosedür kısımlarında 6 ay tedavi 1 yıl tedaviden sonra durum devam ediyorsa hastalık sürekli sayılır diye benzeri ifadeler var hastanelik bir şey değil bu hicbir hastane engel cetvelinin dışına çıkamaz hocam

ben Hacettepe den rapor çıkartmıştım fazla bi zaman geçmeden numuneden de rapor çıkartmıştım en son raporum yüzde seksen tam bağımlı

Üst Alt