Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi bir tansiyon aleti tavsiyeniz var mı?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
301
Reaksiyonlar
346
gecen yıl safra kesesı amelıyatı oldugumdan berı ara ara halsız uykulu hıssedıyorum
doktora gıtmeyıde hıc sevmem ve mecbur kalmadıkca gıtmem
tansıyonum dusuyor galıba dıye tansıyon aletı alayım bakalım
sagırlıktan baska saglık derdım olmadıgına bu dıyetıme dıkkat ederım dusukse
yok yuksekse kı hıcbır zaman yuksek tansıyonlu olmadım ona gore tuz fıln kullanmam

Omron, hafıza özellikli olması daha iyi oluyor ancak dijital cihazları en azından ilk alındığında bir kontrol ettirmek lazım. Analoglar gibi değil hatalı ölçebiliyor. En iyisi analog ama işitme kaybı yaşayan kişiler nabızdan kontrolle de ölçemiyorsa biraz mecburi seçenek oluyor maalesef.

Bende iki tane tansiyon aleti var.
Bir tanesi OMRON marka. Piyasada tutulan bir marka. Bilekten ölçüyor.
Diğeri ise MİCROLİFE marka. O da koldan, pazudan ölçüyor.
Doktorlar bilekten ölçmeyi değil de daha ziyade koldan (pazudan) ölçmeyi tercih ederlermiş. Bu alet de doktor bir arkadaşa eşantiyon gelmiş, o gönderdi.
Ben hem sağdan hem de soldan ölçerim tansiyonumu. Bilekten yapılan ölçümde büyük tansiyon genellikle pazudan yapılan ölçüme göre 0,5-09 birim daha düşük çıkıyor. Küçük tansiyon ve nabız çoğu zaman aynı çıkıyorlar.
Bilgine. Her ikisinde de hafıza var.
@GRAHAM BELL,

Digital iyi olsun diyorsan paraya kıyıp pahalısını alıcaksın.uygulama özellikli alırsan, senin yerine kaydediyor verileri telefona.Hastanelerde daha çok omron ve Braun var. Manuel kullanabiliyorsan, öncelik manuel olsun.
omron m4 intelli it bende bu var memnunum.

Üst Alt