Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi ki vardın kanserim..

inşallah hepimiz mutlu ve umutlu oluruz.

bir yerlerde başka hayatları okuyup kendilerine temas edecek noktaları arıyor insanlar, inşallah okurken aradığınız umudu bulursunuz yazımda:eek:

Bugün kemoterapi aldım arkadaşlar 3.seansımı yanımda oturan akciğer hastası adamcağız bunları alıyoruz ama işte dedi bir yeri iyi ederken ne kalp bırakıyor ne böbrek dedi..
oldukça umutsuz gördüm.hastanede bilirsiniz o yaşlı yaşlı insanlar bir umutla iyi olma umudu taşıyarak o sedyeli hastaların yaşama bağlı umutlarına ne demeli...
Umut her zaman vardır...Umut tükenirse insan zaten ölmüş demektir..
Moral ile ilaç doğru orantıda çalışır hatta moral biraz daha yüksek olursa hükmedebilir beyne olumlu enerji konusunda....
Şifa allahtan çabası bizden Önce Allah sonra dua sonra ilaç ve sonrasında bizim enerjimiz
Herşey güzel olacak bu bir dönüm noktası

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşlar...
İnsan gerçekten isterse başaramıycağı şey yok ben buna inanıyorum
ve gördüğüm kadarıyla sizde bunu başarıcak güç var ve o güç sizin içinizde ..:)

Evrenin en vazgeçilmez varlığı sizsiniz.Nerede olduğunuz,ne olduğunuz,hayatınızın ne denli büyük yada küçük olduğu önemli değil;kendi dünyanızın merkezi sizsiniz ve daima öyle olacaksınız.diyor..Frances Wilshire. :eek:

Şirinem o güzel enerjinle alt edeceksin onu biliyorum ve seni seviyorum biliyorsun değilmi :eek:

Carpe Diem: ne de güzel ifade etmişsin, biz değerliyiz, hepimiz :eek:

Deniz kardeşimle yaşıtsın sen benim, ister istemez karşılaştırma yapıyor beynim ve kardeşimden kat be kat olgunsun, yazılarını okuyorum bu olgunluğunu bu güzel yüreğini takdir ediyorum, şifa versin Rabbim sana ve herkese, tebrikler, yola devam sağlık ve umutla

Sevgili Özge yazını daha öncede okumuş ama bir türlü fırsat bulupta cevap yazamamıştım.Ve sen o kadar güzel yazmışsın ki üstüne diyecek söz bulmak çok zor.Hayatın sıkıntılar yaşanmadan fark edilmeyen güzelliklerini görmüş hakkını vermediğimiz değerini hissetmişsin.Umut vaat eden insanları seviyorum ve sayılarının daha çok olmasını istiyorum ki diğer umutsuz insanlarında henüz açmadığı umut kapılarını açmalarına belkide vesile olurlar diye.Yaşam enerjin hep tavan yapsın inşallah ve şükrün daim olsun güzel arkadaşım.Sevgili Şirinimde kesinlikle örnek örnek örnek bir insan idolümüzü canımızdır kendileri.Şirinim umudun,ışığın hep yolunu aydınlatsın inşallah.Yaşamda her zorluk yanında fark edilesi güzellikleride getiriyor dileğim fark edelim onları ve hayatımızdan güzellikler eksik olmasın...

minerva;

Kankişim on yüz bin milyon kez imzamı atıyorum yazdıklarına, gerçekten kutlamak lazım Özge'mizin ve Şirine'mizin azmini ve umut dolu yüreklerini, harikasınız kızlar ;)

şirineyle önceden aramız iyi değildi şimdi iyi kanserli olan şirine ve diğer kanserli üye arkadaşlarımın her zaman yanındayım yalnız değilsiniz sizlere desteğim sonsuzdur

özer bizi ötekileştirme kanserli diye :Dbizim üvey evlatlarımız var sadece vucutta istemediğimiz :Dminim canım benim her şerde bir hayır var hayırlısı herşeyin güzellikleriyle inşallah dönüm noktası olacak bize bunlar..ayşem sendende dualar bekliyorum canım benim öptüm ikinizide uzaktan uzaktan :D

:eek: size umut olabilmek ve yüzünüzün tebessim ettiğini hissetmek öyle güzelki

Sevgili Hatice çok teşekkür ederim güzel sözlerine, sizlerden ne alıyorsam onu yansıtıyorum yazılara ve size iyi geldiğini bilmek öyle güzelki.

Ayşem ve Şirinem sizi seviyorummm :eek: bu platformdan dünyama katılan ilk kişiler sizsiniz, yakında yüzyüze gelebilmek dileğyle :eek:

Deniz, yazdıkların benim hayatımı daha anlamlı daha güzel yapacak bundan eminim ..Bunun için sana teşekkür ederim..:) umarım, bir yerlerde senin yüreğinin güzelliğini görmüş ve seni sevmiş bir dostun olduğunu bilmek de senin hayatını güzelleştirir..

Elbette güzelleştirir Gülşah. Dünyanın en güzel şeyi değilmidirki hatırlanmak sevilmek. Sana iyi gelmesine çok çok sevindim. Sağlıcakla ve sevgiyle kal :eek:

Üst Alt