Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi ki varsınız

mkaya64 ;
yazdığın yazının her satırına katılıyorum..aynı düşünceler bende de oluyor ara ara.. bu erkek kız ilişkilerine girdimi konu daha derinleşiyor.. "neden" soruları bi hayli artıyor.. dediğin gibi bu konu farklı burda konuşulmaya başlanırsa konu alır başını gider :D ama insanların engel durumu başına gelmeden empati kurarak engellileri anlaması şart.mesela bir sağlıklı birsi gözünü kapatıp bir günü nasıl geçiyor bakmalı ..yada elini kolunu bağlayıp bir gün boyunca eli kolu olmayan birinin yaşadığı zorluğu anlamaya çalışmalı..

özge deniz kardeşim sizi üzmek istemedim ben sizin hakkınızda düşünmedim engelsiz olan çogu insan için demiştim mesela bende görme engelli bir kardeşimizin ne yaşadıgını bilemem bazen karanlıkta kalınca aklıma geliyor ve görme engelli kardeşlerimizin neler yaşadıgını düşünüyorum ismail kardeşim düşüncelerime katıldıgınız için teşekkürler kız erkek konuları gerçekten çok karışık birgün seni çok seviyorum öldüm bittim diyenler bi bakmışsın ertesi gün kaybolmuşlar :)

DENİZİM konuşmuşluğumuz tanışıklığımız yok herkeste kırk yıllık dost sancak bizi :)
bazen ben bile öyle sanıyorum :) yüreğin bana çok yakın melek arkadaşım seni çok seviyorum daha sık yaz olur mu yazıların o kadar sıcak ki içimi ısıtıyor okuduğum kitaplardan çok daha fazla etkiliyor beni ve yorumlardanda anladığım kadarıyla BİZİ :eek:
İYİKİ VARSIN CANISI ALLAH ŞİFANI VERSİN HEMEN ATLAT SANA BU NALET HASTALIK HİÇ YAKIŞMIYO KUZUCUM:(

mkaya64;

kız erkek konuları gerçekten çok karışık birgün seni çok seviyorum öldüm bittim diyenler bi bakmışsın ertesi gün kaybolmuşlar

aynen mustafa bey..o şundan oluyor,insanlar sadece kalbi doğrultusunda gitse,karşısındakinden haddinden fazla bişeyler ummasa,etrafındakilerin ne diyeceğini hesap etmese bu dönüşler olmaz.neyse konuyu değiştircez şimdi en iyisi uzatmayım :D özgenin konuyu gasp etmeyelim..

Not : bu arada bu konuya genel anlamda baktığım da milletin sevgisini sunduğu,sevgiden bahsettiği,sevgi yaydığı başka konu var mıdır acaba ? konunun gidişatı iyi...

bir yudum sevgiye ihtiyaç var bizim galiba başka bir şeye gerek yok ortak yanımız bu deniz hanımdan bunu alınca mutluluk ortaya çıktı herkeste = sevgi

Özgem Denizim sen de iyiki varsın da bir de telefonu açsan :D

Mustafa bey öyle her sevdim bittim diyene aldırmayın. Ayrıca da başka sevgiler de var hayatta, görebimediğimiz başka dünyalar. Rabbim en güzel sevgileri nasip etsin :eek:

Pelincimmm ben iyiyim beni merak etme, söz daha sık yazıcam, kocaman sevgiler güzel yüreğine :eek:

İsmail bey estafirullah konuşabilirsiniz tabiii konunun değiştiği yok, hayat paylaşınca güzel :eek:

Mehmet bey sevgi çıktı orataya ne güzel bu sizlerin etkisinden güzelliğinden oluyor :eek:

Veee Ayşemm Ve Hatice ablacımmm sizi seviyorum, aşk bizde önce yazıya düştü, şimdi seslere, inşallah nasip eder Rabbim sizi görmeyi de surete de düşer aşk :eek: canımsınız siz (Not: telefonum telefon olalı böyle güzel arama görmedi :eek:)

koptum şu an :D al Ösgeyi vur minişe :D minişi ararım ösge duymaz, ösge beni arar miniş duymaz, ikinizle konferans yapabildiğim günleri görebilecekmiyim ben :D :D

Duruşunla hayata bakışınla duygularınla o kadar güzelsin ki
hayran olmamak elde değil ,sen hiç susma
hiç durma, hep yaz :) klasik olucak belki ama kalbinin güzelliği yüzüne yansımış
en önemlisi de kalemine yansımış tebrik ediyorum seni.. çok tatlısın sen çok :eek:

İyi ki varsın :eek:

katılıyorum ve benimde hayatımda iz bırakmış çok kişinin burada varolduğunu bilmekten keyif alıyorum..hayata bir engellinin bakış açısıyla bakmayı öğrendim diyebilirim...asaleti..mütevazılığı...hayata karşı açık ve net duruşu..gururu...kişiliği karakteri..her ne kadar güçlü olmaya güçlü görünmeye çalışsalar da hassas ve kırılgan olan buradaki dostlarımdan öğrendim diyebilirim...beni kendilerine hep hayran bıraktılar..iyi ki varlar..İyikilere devam edelim madem...

İyi ki Bülent var...

İyi ki Hacer var...Nursan var...

İyi ki Atom var Hatice var...

İyi ki Ali var...

İyi ki Avni Abi var...

İyi ki Hicran Ablam var..Betül Ablam var...

daha çok isim var ama yazamadıklarıma mahcup olmak istemem...

İyi ki varlar...

şu konudaki birliktelik,samimiyet,içtenlik başka konularda olsa ne güzel olur herşey.. sorunlarımızı dile getirirken,sorunlarımızı bir yerlere duyururken ,çözüm üretirken ne güzel olurdu.ben bu konuda olmamız gereken durumu görüyorum.bu konu iyiki varsınız ile sınırlı değil aslında..iyiki varız diyerek birliktelik bilinci oluşturmaya güzel bir fırsat..bence bu bilinçte daha farklı konularda birleşip sorunlarımızı daha gür bir şekilde ama olması gerektiği biçimde gereken yerlere duyurabiliriz.burda seni seviyorum diyebilenler "senin sorunun benimde sorunum" diyerek bir elden hareket edebilir..bize gereken samimiyetle birlik içinde olmaktı..inşallah bu ruhta devam edilir..

sende iyiki varsın bizi yaştan değil aşadıklarımız ders çıkardığımız için hayta başka pencereden bakıyoruz

Bülent neden beğen butonu yok bu vBulletin'de...

Bu konuyu açan arkadaşımızı ve buraya yazılan bütün mesajları beğen butonuna basarak beğenmek istiyorum...

Ne güzel ne içten şeyler yazılmış...

Ayrıca

Mete; iyi ki sen de varsın canım kardeşim benim... :)

Özge Deniz,çok iyi yürekli ve sevgi dolu birisiniz..:)Sizde iyi'ki varsınız hayata bakışınız hiç değişmesin..:)

Carpe Diem, Melek, Mete bey, İsmail bey, Maruf, Avni bey ve Mine hanım, teşekkür ederim

Yüreğimden yüreğinize kocaman sevgiler :eek:

Arkadaşlar.. Özgenin formulünü çözdüm ; HER ŞEYE RAĞMEN GÜLMEK, HEP GÜLMEK :)) ve FOTOĞRAF tabii ki..

Avni Abi bu konuyu okuyacağını bile tahmin etmezdim :) şaşırdım...hani iş yoğunluğu..hayat ritüeli...vs foruma kıdemlilerin alakası azaldı o bağlamda dedim...ama okuman güzel oldu...

denizwill senden taşan sevgi damlaları ziyan olmadı bizde nasibimizi aldık tanışmasak da aynı düşünceleri taşıyorum...çok değerli kişiler var bu yeryüzünde ve ben bu kişileri bu forum sayesinde tanıma fırsatı yakaladım...

Evet Murat bey sevgi üzerine herşey :rolleyes:

Meeeleeek sen de iyiki varsın cevaplarını her okuduğumda gülümsüyorum :eek:

Yar gibi bakmayan gözü neyleyeyim.
Yarenin yüreğine merhem olmayan sözü
neyleyeyim.
Kır kalemimi ey felek!
Yar yoksa ne diye devran edersin alemde.
Zerrede alemi, alemde aşkı yaşamayan Ademi neyleyim
İYİKİ WARSIN DENİZ,sen kapıyı çal,yaradan açacaktır

ah birde şu dünyanın en güzel gülümseyen hatunları yok mu...hayat bence o tebessümlerin gölgesinde kalır...nefes almayı bir kaç saniyeliğine durduran...algılarla oynayan varoluşla dalga geçen ...neden yaşıyoruz sorusuna cevap bulabileceğiniz gülüşlere sahip onurlu hatunlar...uğruna tapınaklar yapılan...zekanın ve adaletli savaşların tanrıçası hatunlar yok mu..

onlar da iyi ki varlar...hep varolacaklar bu kalpte...

Hepimiz çalalım hepimize açılsın o kapı Murat bey :rolleyes:

Mete bey :D Allah hep gülen ve iyi insanlarla karşılaştırsın sizi :eek:

bu avatar resmi olmamış deniz hanım. önceki resminizde, yazılarınızı okurken beni izlediğinizi hissedip kendime çekidüzen veriyordum.

sevgiyle kal

estafirullah çekidüzen vermek ne demek :rolleyes: hem fotoğraftaki benim zaten yine izliyorum :eek:

ewet deniz haklısın,hepimize herkese açılsın o kapı,ama çalmakta gerek demi,esasında zorda değil birazcık insan ve insanlığın ne olduğunu bilirsek,sıkıntı olmaz gibi geliyor bana :)

Nehir gibidir insan, sadece yüzeysel bilinir; Derinliklerinde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez. Sadece sessizce akar, gider.

Üst Alt