Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir MEB in istediği belgelere bakın! Ayıptır, günahtır!

Erkankss

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
1-Gerekli hallerde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40.maddesi gereğince kazai rüşt kararı,
2-Diploma aslı veya noter onaylı örneği (yada öğrenim durumunu gösterir belge, çıkış belgesi, öğrenci belgesi)
3-Engelli Sağlık Kurulu Raporu,
4-Adli Sicil Kaydı,
5-Askerlik Durum Belgesi,
6-Kamu kurum ve kuruluşlarında halen görev yapanlardan onaylanmış muvafakat belgesi,
7-3 Adet Vesikalık Fotoğraf,
8-Kimlik Aslı ve fotokopisi,
9-2016 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi,
10-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığını bildirir belge
11-Mal Bildirimi

Arkadaşlar şu 1,6 ve 11. Maddeler nedir. Nasıl temin edeceğiz bi yardım edin neler neler istemişler ayıp yahu.

Evet kardeşim şaşırdım kaldım bunları istiyorlar

Hmm o zaman vereceksın bu evrakları yayınlandıysa.. Allah yardımcın olsun..

Kazai rüşt kararı dışında istenilen belgeler atanmak için zaten neredeyse standart hale gelmiş evraklardır, bu evraklar belki sizleri biraz uğraştırır ancak sonucunda memurluğunuza atanıp tadını çıkaracağınızı düşündüğünüzde çokta zor olmasa gerek.

Aşağıdaki açıklamadan da görüldüğü üzere kazai rüşt kararının da neden istenildiği anlaşılmaktadır.

Kazai Rüşt Kararı, ergin olma yaşına gelmeyen kişinin mahkeme kararı ile ergin sayılması adına verilen karara denilir. Ergin olabilmek için 18 yaşının doldurulması gerektiği düşünüldüğünde bazı durumlarda kişiler 18 yaşına gelmeden kazai rüşt kararı ile ergin sayılabilirler. Ayrıca 18 yaşından önce evlenen kişiler de mahkeme kararı olmaksızın ergin olabilirler.

6-Kamu kurum ve kuruluşlarında halen görev yapanlardan onaylanmış muvafakat belgesi, Bu belge halen devlet memuru olup kadro değişikliği için tekrar sınava girenlerden istenen bir belge seni kapsamıyor ilk atama olacağı için.
11-Mal Bildirimi; Bu mal beyanı bunu evrakları teslim edeceğin yerde basılı matbu olarak vardır orada doldurursun.
1. in ne olduğunu bilmiyorum.

ragnar lothbrok Aynen yanılmıyorsun çalışmayan kişilerle alakası yok, ama kurumlar bu atamalarda işi biraz daha sıkı tutmuşlar tüm evrakları tam olarak istemişler.

Bunda ne var kardeşim normal evrak istemişler bunu 2 sene öncede istenmiştir
1 evrak 17 yaşında isen kazai rüşt belgesi değilsen gerek yok
6-başka kurumda memeursan senden muffakat ister değilsen zaten gerek yok
11 madde mal beyanı bunu çalışan memeurda veriyor her 5 yılda bir ilk atanan atandığında verir internetten mal bildirim yaz google ye çıkar çıktısını doldur ver varsa borcun paran arsan evin araban altının yazarsın bu devlette memurun birden aşırı zengşkeşmesi olursa acaba neden diye
Bunlar normal şeyler abartmayın ne yani selamün aleyküm ben geldim benim masam neresimi diyeceksin
Sen artık devletin memeurusun sen başlamadan kapris lütfen atanıncayakadar mı herşey

10 madde biliyorsunuz emekli olanlar tekrar sınava girip atanamıyor atansa dair göreve başlatılamqz maddesi vardı ekpss sınav mevzuatında ona istinaden

İki kez atanmis yerlesmis biri olarak 1. Ve 10. Maddedeki evraklari ilk kez isteyeni girdum.

1- 18 yaşındna kücükler için seni ilgilendirmez.

6- baska bir kurumda memurken meb e geçecekler için sizde öyle bir durum yoksa ilgilendirmez.

11-mal bildirimi kolay zaten ekte paylaşılmıştır sitede. Üstüne kayıtlı taşınmaz mal ev arsa tarla gibi. Taşınır mal araba kamyonet diğer motorlu araçlar gibi. Ve diğer forma olan sutunları dolduracaksınz cok basit. Eşiniz ve cocugunuz varsa onlarınkide yazılacka ama anne ve baba istenmiyor bekarsan sadece kendine üstüne olanları yaz, malım mülkün yoksa hepsine yok yok yazıp imzalarsnz bukdr basittir

Mal bildirimi tek sayfada arkalı önlü cıkartıp doldurmaya dikkat ediniz

Bu evrakların talep edilmiş olması gayet doğal...
Devlet memuru oluyorsun, falancanın cafe'sinde işçi değil?

Erkankss Başlığı Okuyunca Çookkk Farklı Şeyler İstiyolar Sanmıştım!!
Sen Galiba Bi Kimlikle Gidip Başvurmayı Felan Düşünüyordun :)

bu kadar hainin Olduğu ülkede bu evrak az bile. hele böyle bi zamanda.
Laf olsun diye konu açıyosunuz .

10-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığını bildirir belge

Bunu nereden çıkartabiliyoruz?

[FONT=sans-serif]4 ve 5 madde de yazılmış olanların e devlet üzerinden çıktı aldıklarımız geçerli olurmu?

4-Adli Sicil Kaydı,[/FONT]

[FONT=sans-serif]5-Askerlik Durum Belgesi

[/FONT]

Bir çoğunu e-devletten temin edebilirsiniz.

Bilgisi olan varsa lütfen emekli olmadığıma dair belgeyi nereden alacağımı söyleyebilir mi?

[FONT=sans-serif]10-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığını bildirir belge[/FONT]

[FONT=sans-serif]peki Bu belgeyi nereden çıkartabiliyoruz? Bu belge herhangi bir SGK'dan alınabilirmi yoksa e devletten mi?[/FONT]

Ne var bukadar hayrete düşürecek ayıptır günahtır dedirtecek ?

Normal evraklar ne yani al kimliğim ben geldim mi diyeceksiniz. Hepsi e devletten alınanilecek çıktılar. 15 dk da toparlarsın abartmanın alemi yok.

Ben tekrar sınava girmedim ilk defa ekpss kurayla istanbul il millieğitim müdürlüğüne atamam yapıldı tarafıma emekli maaşı aldığımdan dolayı başvurumun kabul edilmediği bildirildi sgk ya göre müdürlük engelli işçi. Emeklisini işe başlatması gerektiği işe başlattıktan sonra sistem otomatikman emekli maaşınımı durduracağını bildirdi ilk defa atandım emekli maşımıda sistem durdurdu puroblem ne başvurumun kabul edilmemesinde???

ben geçen sene bir yerde 3 gün çalıştım sonra çıktım. gerekçe olarak da sağlık nedeniyle dedim. işkurdan 3 günlük para aldım. edevletin sgk kısmında gözüküyor. memurluğa girerken bunu belirtmek gerekiyor mu. herhangi bi kötü izlenim bırakır mı bu durum.

Arkadaşlar uzun zamandır siteye vakit ayıramadım internet nakli iş acemiliği kusura bakmayın bende yeni atandım kütahya meb istenilen evraklar gayet normal herbirinin teslim edileceği birim ayrıdır üstelik arkadaşların dediği gibi temini de basittir. Bu işler zahmetli olsada sonuçta herhangi bir haksızlık olmaması gerekir resmi bir kurumda görev alacaksınız. Hayırlı olsun

6.Madde Kamuda Çalışanlar İçin
11. Maddede Sen İşe Girerken Mal Bildirimi Formunu Dolduracaksın

Üst Alt