Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir MEB in istediği belgelere bakın! Ayıptır, günahtır!

Erkan bey sizin meb ile ilgili bir sorununuz mu var anlamadım. Milli Eğitim Bakanlığı büyük ve köklü bir kurum. Devletimiz sağolsun ki bizlere ekmek kapısı açıyor beğenmiyorsan ver dilekceni ayrıl. Ama benim Bakanlığımı İşini yapan kurumları bu kadar kötülemeniz çok çirkin oluyor.

elif_kız

Formu okursanız bi cok arkadaşımız mebten şikayetçi oldugunu göreceksiniz. Bilmiyorum siz İstanbul'damısınız ama 3 gündür resmi tatil OLMASINA rağmen bizlere,ben hergün kuruma çağrılıyorum. Bu örnek bile yeterince bize verilen Değeri göstermeye yeter artar bile

imkanlarım el versede keşke işten çıkabilsem. Bakanlığınız engellileri böyle hizmetçiden beter erdirdiği sürece daha cok kötülenir

Aklı olan mebte hizmetli yazmasın..

Bedavamı çalışıyorsun anlamadım. Aylık alıyorsundur. Siz bence hiç özelde çalışmamışşınız. çalışssaydınız devlet işinin kıymetini bilirdiniz. Devlet işi aile sırrı gibidir nasıl aile sırrını dışarı vermiyorsak devlet işinde yapılanda dışarı verilmez. istemiyorsanız verirsiniz dilekçenizi istifa edersiniz. ya da sorunuuuuunuz nedir sizin bana özelden yazın

dostum burda abartılı istenen bişey yok. Kendine uyanları topla götür ver. yaşın 18i geçikse kazai rüşte gerek yok, şu an memur değilsen muvakkatada gerek yok.

her kurum ortalama bu evrakları ister...
ve istemek zorundadır

ayıp değil bunlar hepsi basit çıktılar herkesten istedi

Erkankss kardeş sıkıntılar kurumdan çok yerel amirlerden kaynaklanır..genel olarak koca ve köklü kurumu suçlamak haksızlıktır.. ben de meb deyim iki farklı kurumda çalıştım her ikisinde de aile ortamı mevcut ve bana da üç gündür idari izin var ama ben isteyerek gönüllü gidiyorum.. sabredip karşılıklı anlayış ile problemler çözülür hemen pes etmemek lazım..

kimse kusura bakmasında bu evrakların %80 ini özel sektörde asgari ücrete işe başlarken bile istiyorlar bir zahmet yuh artık diyeceğinize hayatta bir kere insana ya gelir ya gelmez bu memurluk işi için hazırlayın verin her gün yapılacak bir şey değil 1 kere yapılacak sonuçta.

Ankaradayım ve 10. maddeyi sgk dan bi türlü alamadım siz aldıysanız ne deyip aldınız bunu ben sürekli iş göremezlik geliri alıyorum ve bu yuzden emekli gözüküyor olabilirim bu belgenin tam bir ismi var mı

şu emekli olup olmadıgına dair belge icin bi sürü memurla yüz göz oldum hepsi 4a hizmet dökümü verdi

şu emekli olup olmadıgına dair belge icin bi sürü memurla yüz göz oldum hepsi 4a hizmet dökümü verdi

Üst Alt