Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Master

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
30
Şuan İzmir Tepecik Araştırma Hastanesindeyim. Katil olmama ramak kaldı. Son dakika haberlerinde engelli biri doktorlara kurşun yağdırdı haberlerini izleyebilirsiniz.

fsmehmet engelli sağlık kurulu raporu almak için tepecikteyim ve 3 doktora gireceğim. nöroloji yerinde yok belki 11:30 da gelecekmiş. Ortopedi doktoru yıllık izindeymiş, yerine "belki" başka doktor gelip heyet raporuna yazabilirmiş. Nefrolojinkan aldırttı saat 15:00 da gel dedi. İyide arkadaşım beni neden saat 08:00 de hastaneye çağırdınız diyorum yüzümüze bakan bile yok. Rapor ne zaman elime geçer siyorum. Pişkin pişkin 2-3 ayda alırsın diyor gülerek. Zaten çalışanlar 5 para etmezler. Burunları havada kendini bir halt sanan insan müsvetteleri. Eğer bunlara işim düşmeseydi tekme tokat dalıp ağızlarını burunlarını kırardım.

@Master kardeşim sakin ol. Bunları ben oralara insan diye koyanın şerefine sokayım başkada bişi demiyorum. Malesef heryerde durum aynı.

İl sağlık müdürlüğü Tepecik hastanesine sevk etti. İzmirin en berbat hastanesinde rapor alıyorum. Allah düşmanımı bile düşürmesin bu hastaneye. Anlatmakla bitmez arkadaşlar. Rezil rüspa bir hastane. İnsanlığımdan utandım burdaki insanları görünce

Üroloji bölümüne girdim, mesane ultrasyonu idrar tahlili ve kültür istedi. ulan sanki aracı mesanemle kullancam yok böyle şey ya. Ben burdan birini dövmeden çıkarsam insanlık sabır testini tamamlayacağım. Hepsinin bin bir türlü Allah belasını versin. Şerefsiz evlatları

Master
malesef öyle kardeş. El sağ küçük parmağım ağrıyordu 2 haftadır gittim ortopedi doktoruna kan testi ve röntgen iste :D Ulen küçücük parmak neyin röntgeni. Kan testi ne alaka :D ben sana alakasını söyleyeyim. Her test için + para alıyor doktorlar :D

fsmehmet kardeş yemin ediyorum rezalet herşey. Heyet raporu için ürodinomi testi istiyor şerefsiz ürolojici. Şu raporu alayım. Sokakta yakalayacam o şerefsizi. Ahtım var.

Sakin olmakta yarar var, Sağlık çalışanı birisine şiddet uygulasan hapis cezası alabilirsin.
Ne yazık ki sağlık raporu alırken çok uğraştırıyorlar.

@CokuzaktaolamazNOKTA Ben yeni araç almak için rapor alıyorum kardeş

Ben 2 günde bitirdim. koronel kalp yetmezliği %100 vermişti. ama sgk genel müdürlüğü verdiği rapora inanamadı galiba ege üniversitesine sevk etti. orasıda muhtemelen %100 verecek.

ne asamada iken sgk kabul etmedi.emekli dilekcenizi verdiginizdemi...il saglik kurulumu yoksa ankara maliye mi.. epehlivan

Malulen emeklilik için başvurmuştum. sağlık kurulu na gitti. sağlık kurulununda ara karar çıktı. ege üniversitesine kontrol amaçlı gönderdiler. muhtemelen inanmadılar veya açıklayıcı bilgi yazılmadı bilemiyorum. tepecik raporu bana verilmedi. ama doktroları dolaşırken. kadiyoloji servisi koronel kalp yetmezliği %100yüz şeklide yazısını çekmiştim.

Evet, diğer hastaneler de çok farklı değil ama, bu konuda yıllardır Tepeciğin eline su döken çıkmadı. Nerde artist karektersiz var onları mı alıyorlar, yoksa oraya girdikten sonra mı öyle oluyorlar bilmiyorum ama gerçekten de insanın katil olmaması bi mucize...

tepecik hastanesi kadar insanı süründüren başka hastane yaktur.

Rapor alacaksanız uzak durun!Tedavi olacaksanız kaçın!Başka işleriniz varsa gidin oraya:)

Evet,size ne rahatsızlığınız var,hangi bölüme girmek istiyorsunuz diyen yok.Dosya açıyorlar,hastalığınız ile ilgisi olan bölüm ile hastalığınızla alakasız bölümleri yazıyorlar ve dolaş diyorlar.Ha bir de kan,röntgen ve ekg de cabası.Hangi bölüme gitsen,size 15 20 gün sonrasına gün veriyor.tek bölüme girecekken seni zorla 6 bölüme yönlendiriyorlar.Müthiş bir hastane,sabrınızı test etmek istiyorsanız kesinlikle burayı tercih edin.

Unutmadan,Ben sabirliyim ,zoru severim diye düşünen ve herseye rağmen bu hastaneyi tercih edecek olan ya da bu hastaneye sevk edilen arkadaşlar yanlarında 1 fotograf,1 kimlik fotokopisi ve sevk kağıdının 2 adet fotokopisi ile gelsinler.
Edip Cansever,"Bu düzen size insanlığınızı unutturacak".Demişti,haklıymış...

Son düzenleme:
Master

Tepecik hastanesi gerçekten başa bela yaa sağlık raporu için bir daha gerek olursa şayet yeşilyurttan alıcam orası da veriyormuş. Heyet için saat 4 den sonra gidiyorsun, heyet doktorları 2 dakika da bitiyor. Bura daki gibi sbhdan mesai bitimine seni tutmuyor hastane de

@Master
(Üroloji bölümüne girdim, mesane ultrasyonu idrar tahlili ve kültür istedi. ulan sanki aracı mesanemle kullancam yok böyle şey ya. )

evet abartmışlar, döner sermaye olayı var olduğu müddetçe bunlar hep olacak, doktorlar ekstradan her istediği tahlil, röntgen vs. gibi yapılanlardan döner sermayeden pay alıyorlar.
umarım raporunu almışsındır

Ne yazık ki o işkenceyi bende çektim resmen insanlarla dalga geçiyorlar sabah 8 de çağırıyorlar muane saat 10 dan sonra başlıyor rezillikten başka birşey değil doktorların çoğu bakmıyor bile doğru düzgün randevu saati bittiğinde yarın yine 8 de burda olun diyorlar.. Allah yardımcınız olsun Master sakin ol diyeceğim ama insanı sinir krizine sokuyorlar ama yine sabırlı ve sakin olmayı dene...

@Master

Malul emekliliği için gittim allah bir daha düşürmesin araç alımı için gerekli raporlarımı hep yeşilyurt atatürk eğitim ve araştırma hastanesinden çıkartıyorum.

İzmir'de bundan daha rezil bir hastane bulamazsın.

Kapıdan girerken 7ayetel kursi okunirak girilen hastane ;)
yoksa katil olarak cikabilirsiniz.+ sakinlestirici kulllanin.

Son düzenleme:
Dostlar, zamanında buradan aldığım rapor hiç bir işime yaramadı. Düz sağlık raporu çıkarttılar ve raporda "özürlü sağlık kurulu raporu" yazmadığı için hiç bir geçerliliği olmadı. Ve benden rapor için 300 TL alındı. Haram zıkkım olsun. Çoluk çocuklarından çıksın hepsinin.
Rapor kısmına dönersek, ilk başvurduğum ve kabul olunmayan raporu kabul ettirdim ve işi bitirdim. Sonuç olarak beni 2 ay süründürdüler. Yazıklar olsun bu siteme.

Ben de raporumu Tepecik'ten aldım.
20 Günde 4 sefer, her seferinde bir kaç bölüme girdim.
HİÇBİR ŞEYE PARA ÖDEMEDİM
Hayatımda hiç testini/tahlilini vs olmadığım cihazlara girdim. (Emg, Ekg vs)
Alakalı alakasız bir sürü bölüme girince, bilmediğim bir engel oranımı öğrenmiş oldum.
Her zaman bacaktan polio sekeli olarak raporum olurdu, %10 yüksek tansiyon da varmış onu öğrendim.
Kazara başka hastalığım olsaydı, onca tahlil vs ile ortaya çıkardı.

Alsancak Devlet Hastanesi fabrikasyon rapor veriyor, doktor uzaktan soru-cevap ile raporunu dolduruyor, sadece hastalığımızın olduğu bölüm (bende ortapedi bölümü) ayrıntı inceliyor.

Tepeciğin özelliği, alakalı alakasız vücudunun seceresini çıkartıyor olması.

Kan ve röntgenlerde sıraya engelli olduğum için girmedim, her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Her yerde engelli hastaların sırada öncelikli olduğu başhekim imzası ile kapılara camlara vs asılı.

Ha, işini düzgün yapmayan bir kaç sağlık çalışanına denk gelmişsinizdir, işini düzgün yapmayan devlet personeli her yerden çıkar.
Başhekimliğe, Sağlık Bakanlığına vs şikayet edilmeli.

Danışmada asılı, YEMEKTEYİM yazısı için ortalığı ayağa kaldırdım, taşeron çalışan temizliğe verildi.

Genel olarak yazılanlar kadar kötü muamele görmedim, görseydim nereye şikayet edeceğimi bilirim ve işini yapmayan çalışanın yüzüne bakarak videosunu çekerim, onun korkusu ona yeter.

Eskisi gibi, NEREYE ŞİKAYET EDERSEN ET devri bitti, çekin haksızlığa uğradığınız anı, iletin BİMER ve Sağlık Bakanlığına, ve çekerken de nereye ileteceğinizi söyleyin, bakayım devam edebiliyor mu tavrına.

Özellikle Tepecik'te, başta temizlik hijyen olmak üzere çalışanlarda sıkı denetim var, size denk gelen personelin rahatlığı şaşırtıcı.

Not: Hastahanede yeğenim ve eski iş arkadaşlarım var çalışan. Ayrıca sitemizin eski üyelerinden ve çok faal olan bir arkadaşımız da engelli kadrosundan burada. İyi kötü hastanenin işleyişi hakkında taze bilgilerim oluyor.

Alsancak D.H. vergi indirimi raporu veriyormu bilen varmı .birde hangi bölümleri isaretliyorlar. kan idrar EKG vs istiyorlarmı?

Tepecik Hastanesinde çalışan yeğenim yanımda ve konuyu anlattım.
Bana anlattıkları:

Herhangi bir durumda başhekimliğe gidildiğinde, hastane içinde görevli olan müffetişe olay aktarılıyor.
Müfettiş, hasta ile personel arasındaki problemi "iki tarafı da yanyana getirerek" onları dinliyor. Gerekli hallerde olaya şait personelin de bilgisini alıyor. Eğer ki, mağdur olan hasta videoya çekmişse, zaten haklı olan da belliyse, ve personel suçluysa, hakkında tutanak tutuluyor. Personel taşeronsa yaptığı hatanın oranına göre, işten bile çıkarılabiliyor. Kadroluysa, siciline işleniyor, kanunen verilmesi gereken cezası veriliyor.

Müfettiş sürekli değişiyor, personel ile samimi olup "taraf" olmaması için, bazen birkaç hafta geçmeden başkası geliyor.

Yıllardır engelliyim. 2 yıl önce İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde günlerce yoğun bakımda kaldım. O hastanede Engelli raporumu %99 sürekli yaptılar ancak ağır kısmı işaretli değildi nedenini sorduğumda beni İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesine sevk ettiler o halimle eşimin yardımıyla yanımda tekerlekli sandalyede doktor doktor tekrar gezdim yeni çıkan raporda oran %96 oldu ve 2 yıl süreli verildi ve ağır ibaresi yok... Sosyal Yardımlaşma yetkilileri bile şaşırdı. Çünkü yıllardır haftada 3 gün diyalize giden, ileri derecede şeker hastası, KOAH hastalığının son aşamasında olan, işitme engelli,2 gözünden de ameliyat olan, açık kalp ameliyatı felç riskinden dolayı yapılamayan, bel fıtığından dolayı tek başına yürüyemeyip 5 adımda bir durmak zorunda kalan,kendi başıma yıkanma-tuvalet vb işlerini yerine getiremeyen bir engelli hastayım.

Ve raporumun 2 yıl süresi dolunca yenilemek için başvurdum bana yaklaşık 2 ay sonraya 21 Aralık'a gün verdiler gittim bu sefer göz,odyometre ve fizik tedavi bölümleri Şubat ayına gün verdiler. Zaten yaşarken resmen işkence çekiyorum bir de bu muayene ertelemeleri ve rapor tespitlerindeki dikkatsizlikler çektiğim çileyi kat kat arttırmaktadır. Lütfen bana, rapor işlemlerimin bir an evvel ve eziyetsiz şekilde hakkaniyete uygun yapılması hususunda yardımcı olur musunuz?

Üst Alt