Ben de raporumu Tepecik'ten aldım.
20 Günde 4 sefer, her seferinde bir kaç bölüme girdim.
HİÇBİR ŞEYE PARA ÖDEMEDİM
Hayatımda hiç testini/tahlilini vs olmadığım cihazlara girdim. (Emg, Ekg vs)
Alakalı alakasız bir sürü bölüme girince, bilmediğim bir engel oranımı öğrenmiş oldum.
Her zaman bacaktan polio sekeli olarak raporum olurdu, %10 yüksek tansiyon da varmış onu öğrendim.
Kazara başka hastalığım olsaydı, onca tahlil vs ile ortaya çıkardı.
Alsancak Devlet Hastanesi fabrikasyon rapor veriyor, doktor uzaktan soru-cevap ile raporunu dolduruyor, sadece hastalığımızın olduğu bölüm (bende ortapedi bölümü) ayrıntı inceliyor.
Tepeciğin özelliği, alakalı alakasız vücudunun seceresini çıkartıyor olması.
Kan ve röntgenlerde sıraya engelli olduğum için girmedim, her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Her yerde engelli hastaların sırada öncelikli olduğu başhekim imzası ile kapılara camlara vs asılı.
Ha, işini düzgün yapmayan bir kaç sağlık çalışanına denk gelmişsinizdir, işini düzgün yapmayan devlet personeli her yerden çıkar.
Başhekimliğe, Sağlık Bakanlığına vs şikayet edilmeli.
Danışmada asılı, YEMEKTEYİM yazısı için ortalığı ayağa kaldırdım, taşeron çalışan temizliğe verildi.
Genel olarak yazılanlar kadar kötü muamele görmedim, görseydim nereye şikayet edeceğimi bilirim ve işini yapmayan çalışanın yüzüne bakarak videosunu çekerim, onun korkusu ona yeter.
Eskisi gibi, NEREYE ŞİKAYET EDERSEN ET devri bitti, çekin haksızlığa uğradığınız anı, iletin BİMER ve Sağlık Bakanlığına, ve çekerken de nereye ileteceğinizi söyleyin, bakayım devam edebiliyor mu tavrına.
Özellikle Tepecik'te, başta temizlik hijyen olmak üzere çalışanlarda sıkı denetim var, size denk gelen personelin rahatlığı şaşırtıcı.
Not: Hastahanede yeğenim ve eski iş arkadaşlarım var çalışan. Ayrıca sitemizin eski üyelerinden ve çok faal olan bir arkadaşımız da engelli kadrosundan burada. İyi kötü hastanenin işleyişi hakkında taze bilgilerim oluyor.