Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rifat35 sizi kurummu sevk etti Tepecik araştırmaya yoksa sizmi tercih ettiniz Buca devlet Alsancak devlet ve Çiğli araştırma gibi hastanelerde daha çabuk alabilirdiniz raporunuzu
Ben istemiştim ama isteme sebebim diyalize tepecik eğitim araştırmada gidiyorum yıllardır..ama böyle uğraştıracaklarını bileydim seçmezdim...şu an bir çözüm yok mu bana?
Bende malulen emeklilik icin tepecige 4.4.2018 de basvurdum 6.4.2018 se evraklari tamamliyip dr gorunerek iceriye evraklari teslim ettim ama ne olsun ucbucuk ay sonraya yani 23.07.2018 e gun verdiler heyete girme gunumus sozde hizlandirilmis sistem
Arkadaşlar rapor yenileme başvurumun üzerinden 9 ay geçtikten sonra sonuçlandı ve %95 oranı verdiler ama ağır değil
Koah hastasıyım raporumda solunum yolları doktorunun tetkiki yok..Kalp hastasıyım , kalbimle ilgili doktora gönderilmediğimden herhangi bir değerlendirme yok...Şimdi rapora itiraz etsem beni yine doktor doktor süründürecekler...Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Kardeş aslında işimi görmüyor tam olarak..Çünkü aylık bakım ücretine çok ihtiyacım var..Hiçbir gelirim malım mülküm yok eşimle hayata tutunmaya çalışıyoruz