Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kabızlık sorunu yaşıyorum. Ne önerirsiniz?

Dün akşam yediğim çiriş otunun yararını gördüm diyebilirim.

Magnezyum Sitrat araştırın ve deneyin arkadaşlar.. akşam 10 gibi alın ben dörtlü formunu kullanıyorum diğer sıkıntılara da iyi geliyor

Düzenli magnezyum kullanımı birde 3 haftalık limon maydanoz kürü var ama kafada gerginlik sinir stress varsa hepsi boş

ben doktor değilim , dolayısyla öneride bulunmuyorum (öğretmenim.) Zaman zaman kabızlık yaşarken şahsım için çözüm olarak kullandığım bilgiler şunlardır.

1-) Sulu beslenmek hatta ölçülü olmak koşulu ile bol su içmek de benim için işe yarıyor.

2-) yemekleri de sulu yemekler olarak seçmek.

3-) aynı gün çok muz yememek ve günaşırı veya her gün simit tüketmemek.

4-) ara ara çörekotu çiğneyip yutmak.

bu kadar.

Çağla, erik, ayva ve kayısı gibi meyveler iyi geliyor kabızlık için.

İşin özü sebze meyve ile beslenmek ve ekmek tüketimini azaltmak. Bu şekilde 1 hafta içinde düzene girer. Böyle devam ettikçede pek sıkıntı çekmezsiniz.

@ahmet311, kabızlık şurubu var ben anal fissur şikayetim dolayısıyla lazer ameliyatı oldum ama yara devam ediyor dolayısıyla kabız olduğumda tam bir işkence hemde ne işkence baktım olacak gibi değil randevu aldım ve bu şurubu yazdılar sadece 2 gün kullandım sanırım kendime eziyet ediyormuşum sizin belki böyle bir sorunuz yok ama şurub çok etkili

Üst Alt