Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kabus dolu 18 yılım... [O an]

herşey gelip geçicidir, baki olan ALLAHTIR. bizler sınanıyoruz bu hayatımızda, mükafatı belki vardır belki yoktur. sıkıntılar ve dertler biz insanlara mahsustur. ama ne olursa olsun bize bu canı verene isyan edemeyiz etmemeliyiz, derdi veren ALLAHIM dermenını da verir. vardır bir hayır , hem de herşeyde... derdimiz dağları aşar saysak , ama nafile , saysak ne saymasak ne, kimin umrunda, yaşadığımız ülkede bile 3. sınıf insan muamelesi görüyorsak bu bizim suçumuz değil. ne sağlık sistemi sistem, ne hayat sistemi sistem.... özürlüye SAĞLAM , sağlama ÖZÜRLÜ diyebilecek kadar çökmüş bir sistemle savaşıyoruz kendimizce... say say bitmez bu işkence... yüce rabbim derdi olana en tez zamanda dermanı yetiştirsin. ondan başka kimsenin gücü yetmez derman vermeye.

çok duygulandım ya:)
çok geçmiş olsun.inş.en kısa zaman da sağlığınıza kavuşacaksınız,bundan eminim,çok azimli ve dirençlisiniz.Bu konu da sizi tebrik etmek istiyorum.böyle durumlar da, özellikle moral çok önemlidir.Bu moralinize en büyük etken de, aileniz, eş, dost ve akrabalarınız olmuş.

Sağlıklı günler..

İnanın hikayeniz çok üzücü , çok etkileyici, başınıza gelen bunca çaresizlik ta o gencecik bir insanken ağlamaklı yıllarınızın yankılarını, bu yazıları okurken hissedebiliyorum. bazen bir gecenin sabahında bazen ansızın hiç akla hayale gelmeyen bir apansız hastalığın insanı ne hale getirdiğini yaşamış bir insanım. o günlerimi 20 yıldır unutamadığım çaresizliklerimi hatırladım bu yazdıklarınızı okurken. Bir askerken sivas ta bir gece gelivermişti menenjit hastalığı. beni üç gün komaya sokmuştu uyandığımda heryanımdan ağırlıklarla çektiriyordu yatağa bağlı ,ense geriye doğru felç halinde,,gözlerim şaşı,kulaklarımda dayanamadığım çınlamalar, gözlerim düzeldi şükür, kulaklarımı kaybettim o gecenin hatırası. aylarca sivasta , ankara gata da yatmaktan ağlamaktan ne haldeydim ,sizin hastalığınızın yanında sinek ısırması gibi kalıyor benim yaşadıklarım. çok sabırlı ve çokgüçlü bir insan olduğunuzu anlayabiliyorum. Allah sabrınızı arttırsın. inancınız sizi inanıyorum ki yürütecek. sabrınızın müjdeli hediyesini inşallah yakında alırsınız .selamlar.

Büyük gecmiş olsun..Herseyin daha güzel olduğu günler diliyorum..Acil şifalar diliyorum.

Merhaba
[SIZE=2]Rabbim Sabr-ı Cemil nasip etsin.[FONT=Verdana][/FONT][/SIZE]

Üst Alt