Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kader: 34 yıldır bu durumda yaşamaya devam ediyorum... [O an]

Çok geçmiş olsun, acınızı hepimiz yürekten paylaşıyoruz ,kör kurşun bir genç kızı yıkmadı, hayatına devam ediyor, yüzünden gülücük eksik olmasın.

Geçmiş olsun diycemde hepimizin bildiği gibi geçmiyor..Allah sabır versin arkadaşım..

Değerli Arkadaşım Polyanna,

Herkesin burda bir hayat hikayesi var seninkide böyle ; önemli olan bu zor hayatta , hayata tutunabilmen. Allah hepimize acil şifalar versin.

çok geçmiş olsun arkadaşım..hayat işte nezaman nerde ne ile karşılaşacağımız belli değil.. Allah beterinden korusun...

çok geçmiş olsun arkadaşım..ALLAH şifa versin. sabrın bol olsun.. sağlıcakla kalasın...

çok çok geçmiş olsun yüce mevladan sabır ve acil şifalar dilerim bu dünya imtihan dünyası insan oğlunun başına ne geleceğini ve bize alnımıza yazılan kaderin ne olduğunu bilmiyoz allahtan çekemeğeğimiz kaldıramacağız imtihan vermesin beterin beteri var kendini üzme bu dünyada herkez öyle veya böyle imtihanda allahtan ecir ve sevabın yüksek derece olmasını ve ahirette cennetine koymasını isteyelim geçmiş olsun sevgi ve saygılarımla selamlar mevlana diyarı konyadan

sevgili kardeşim anlattığın olayları okuyunca insanın boğazı düğümleniyor.nefes alamadan durakladım.şunu unutmaki bizler hepimiz imtihan dünyasındayız.yaşadığımız şeylerle sınanıyoruz.
Yüce allah insana şah damarından daha yakın , ona (allaha ) sığın bizler birbirimize sadece dua edebiliriz. Ama allah esirgeyen,bağışlayan, sonsuz rahmet ve kerem sahibi ,o kulunun her halinden haberdardır. Sadece yüce yaradana tevekkül et. Yunus peygamber balığın karnında iken hz yusuf (a.s) kuyuda iken hz ibrahim (a.s) ateşe düşerken ve musa (a.s) denizin ortasında iken yüce allah onlar ve onun gibilerle beraber olmuştur. Sonuçta" allahtan geldik allaha döneceğiz". Yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun.rabbim acil şifalar versin...amin.

seni iyi anlıyorum polyanna bende aynı durumdayım.allah sonumuzu hayırlı kılar inşallah

(UNUTMAYALIM)BETERİN BETERİ VAR HALİNE ŞÜKRET DOSTUM...geçmiş olsun...

geçmiş olsun üzülerek okudum ne zaman nerden gelecegi belli olmayan şey işte ..

Üst Alt