Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kader çizilmiş bi kere [O an]

suarez

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
okumayı sevmeme rağmen, babam, oku da bizim gibi gecelere kadar çalışma diyodu. bizim işte iş yok, eşşek gibi çalışırsın, aile yüzü göremessin, diyodu. okumam için çok uğraş verse de canım babacım olmuyodu bi kere, sevmiyodum okulu.
en sonunda okulu bırakmıştım, babamda bari şu son yaz tatilinide geçir de bari dedi bi daha tatil matil göremessin bizim işte dedi, ki doğru demiş babacım, son tatilimmiş.
ve tatilimiz bitmişti artık çalışma vaktiydi, babamın yanında lokantada garson olarak işe başladım. gel zaman git zamn yaklaşık 6-7 ay olmuştu işe başlıyalı ve anlımıza çizilen o gün gelmişti. 11 mart 2005, olay günü benim 20.00 gibi işten çıkmam gerekiyordu. şef, sen bugün erken çıkabilirsin dedi. ben de yok dedim, ben bugün geç çıkmak istiyorum. maksat babamla birlikte dönmek eve. dükkan da gece 1 de falan kapanıodu.
o gece hergün 22.00 de işten çıkan ustabaşı da erken çıkmamış, o da kapanışı beklemiş. aynı mahallde oturduğumuz için bizi de alıp öle çıkalım demiş. kader çizilmiş ya bi kere, üçmüz bincez ustanın arabasına...
00.30 du dükkanı kapadık, arabaya bindik, sonra gözümü açtığımda hastahenede buldum kendimi. babamla ustabaşını olay yerinde kaybederken ben boyun kırılması ile kurtulmuştum.
3 sene geçmesine rağmen kaza ile ilgili hiç bişe hatırlamıyorum hala, sadece gece yolları temizleye aracın altına girdiğimizi biliyorum. olayın üstünden anca 2,5 sene geçmesinin ardından kendimi toparlayıp memlekete gidip görebildim babamın mezarını :cry:
şimdi hala arkadaşlarım biz sana erken çık git falan demiştik diyo, ama hayır diyorum kader çizilmiş bir kere, eninde sonunda bu kaza olcaktı. inanın ben o gün erken çıkıp, gece de babamın kaza yaptığını öğrenip gelipte kanlar içinde bulsaydım, daha kötü olabilirdim. sonuç olarak sadece şunu diyorum allah kimsaye yüklenemiceği acıyı, kederi vermezmiş.

kötü bi an ..Allah sabrını verir inş. beterini düşün şükret mevlaya..

.

Beterini düşünmek ve şükretmek...neden beterini düşünsün ki..insan içinde bulunduğu durumu düşünüyor ancak..bence öyle..ve öyle de olsun ki daha kolay yüzleşelim..teselli olmasın beteri bizlere..
Çokk geçmiş olsun suarez.sevgiler..

saolun arkadaşlar ii dilekleriniz için

Çok geçmiş olsun.Babanın mekanı cennet olsun.Çok etkiledi bu yazı beni.Bendende birşeyler var sanki...İnsan sakatlığa alışıyorda babasızlığa alışamıyor.Engellerin en büyüğü bir daha baba diyememek galiba,çok zor çokk...

çok geçmiş olsun arkadaşım ... babanıza rahmet diliyorum ... sabırla ve sağlıcakla kalın ...

yani diyorsinki
trafik kurallarına uymayan sürücülerin
can ve mal kaybına almak için gerekli düzenlemeleri yapmayan yetkililerin
hiç suçu yok suç kaderin öylemi

sen ne yaparsan yap trafik kazası olacaksa olacaktır
peki yabancı ülkelerde neden hiç kader iş başı yapmıyor

Çok geçmiş olsun. Babanızada Allah'tan rahmet diliyorum..
Evet beterin beteri var o gün erken çıksaydınız belki daha farklı şeyler olacaktı.. Kimbilir..

saolun arkadaşlar ii dilekleriniz için.hasankrmn kardeşim doğru diyosun,engelli olduğumu öğrenemeden babasız kaldığımı öğrenmek çok sarmıştı beni gerçekten engelli olmak kadar koymadı babasızlık desem yalan olmaz,allah sabır versin arkadaşım başka bişey gelmıyo elden

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH GİDENLERE RAHMET KALANLARA SAĞLIK VE SABIR VERSİN.

off Vefat edenlerin mekanı cennet olsun. Sana da cok buyuk gecmis olsun kardes.. üzüldüm açıkcası

Başınız sağolsun, nur içinde yatsınlar. Size büyük geçniş olsun.

bende sizlere teşekkür ederim,ii dilekleriniz için saolun arkadaşlar

suarez kardeş öncelikle geçmiş olsun o vahim kazada aranızdan ayrılanlar için rabbim rahmetini esirgemesin inşallah mekanları cennet olur geride kalan bütün yakınları için yine rabbim sabıır versin acı bir duygu

eyv yolcu46 kardeş teşekkürler iyi dileklerin için

çok geçmiş olsun ALLAH babanıza rahmet sizede sabır versin,yani kader 3nüzüde o arabaya bindirmek için epey uğraşmış tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun allah size sabır versin.inanın çok üzüldüm okuyunca

olacağın önünü geçilemiyor..keşkelerin bir faydası yok..keşke erken çıksaydım,keşke ustanın arabasıyla gitmeseydik vs.vs evet kader..Allah babana rahmet eylesin arkadaşım sanada çok çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun arkadaşım ölenkere ALLAHtan rahmet diliyorum

gecmis OLsun .
babanizda nur icinde yatarsin .Rabbim size sabir versin .
etraftakilerinin ne düsündügüne ne söyledigine lütfen aldirmayin .

evet alın yazısı bu olsa gerek kaçamazsınız allah sabırlıklar versin

Her şeyden evvel geçmiş olsun.
Kaderde sizin orada çıkış saatiniz dahi yazılıdır. Yani kaderimzin çizmiş olduğu çizgiden çıkmamaız imkansızdır. Elbette hayatımızda keşkeler olacaktır. Fakat ne kadar da biz keşke desek alnımıza yazılandan gerisi yalandır.

geçmiş olsun,babanıza rahmet ,sizede sabır diliyorum

Ilahi takdir ne ise o olur kardeşim.
Önüne duramazsın.
Çok geçmiş olsun.
Sabırlı olmamız ve bizden beter olanları düşünüp herzaman rabbimize dua etmeliyiz.

kaderin önüne geçemez onu değiştremeyiz yaşanacaksa yaşanacaktır er yada geç hakkında hayırlısı böyleymiş sana çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin babanıda iyki aramızdasın:)

saolun arkadaşlar ALLAH razı olsun hepinize çok tşkr edeirim ii dilekleriniz için

geçmiş olsun kardeşim.hikayemiz farklı ama acımız aynı..bende kaza geçirdim babamla değil ama kazadan sonra 3 ,5 ay sonra babamı kaybettim aynı sizin gibi 2 yıl sonra memlekete mezarını görmeye gitiim:(:(allah sabırlar versın mekanları cennet kabirleri kuran, nuruyla nur olsun cemii ölmüşlerimizin..aminn

Selamlar. geçmis olsun Kardesim, aynen dedigin gibi alnımıza yazılmıs olanı yasıyoruz. Dünü Bırakıp yarına bakmalısın yoksa insan sıkıntıdan kurtulamıyor. iyi günler.

kardeşim başın sağolsun ve büyük geçmiş olsun dediğin gibi karderin yazılmış

Olay bittikten sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı veya keşkelerle insanları ezmenin yormanın anlamı yok.
Önde yaşam, yaşama bakmak layıkıyla yaşamaya çalışmak en doğrusu.

Üst Alt