Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kader çizilmiş bi kere [O an]

cok gecmiş olsun suarez bende basından gecenleri yamak istedim.yıl 2007 nissan ayı hep hayalimdeki iş makinasını almışız en sonunda ve calışmaya baslamısım sabah 5 aksam 10 11 bazen gece 1 lere kadar calışıyorum aradan 6 ay gecmiş artık yavas yavas işler yoluna giriyor. tabi bu arada kul yapısı iş makınası arıza veriyor ve arızayı gidermek icin urfa dan g.antep e gidiyorum.iş makınası nı yeni aldıgımızdan dolayı biraz maddi sıkıntı var ve arıza oldugunda arkadasımın otomobilini alıp gidiyorum.yine kul yapısı olan iş makınası arıza vermiş ve bana g. antep yolu gorunmustu arkadasımın otomobilini aldım. ve antep yoluna girdim bu arada oruc gelmiş ve orucun ilk gunu allah biliyor ya niyetliyim.daha onceleri arıza amaclı g.antebe giderken yanlız gitmezdim genel olarak yanımda biri olurdu ama o gun yanlızdım.neyse g.antebe varmış arıza yı gidermiş ve evin yolunu tutmuştum.iftara az bir zaman kalmıştı ama işte o an ama o anı hatırlamıyorum.neden derseniz yorgunluk ve orucun verdigi rehavet olsa gerek uyuya kalmışım. ve gozlerimi hastanede actım tabi iftarı da seromla acmış oluyorum.boyun kırıgı c6 c7 6 ay sonra eve geldim kimi neden yanlız gittin der kimi neden baska bir taksi kiralamadın der kimi derde der anlayacagınız yazılmış bir kere kader den kacış yok.ya yanlız olasaydım ve yanımdaki kişi kazadan benim gibi kurtulamasaydı bu vicdan azabıyla nasıl yasardım diye kendimi sınıyorum.ve allaha şükür ediyorum hamd olsun allahıma ki olaya iyi tarafından bakabilmem icin allahın biz kullarına verdigi en buyuk nimet olan aklım yerinde yani akli dengen yerinde ve gerisi boş bence cok şükür allaha beterin beteri var.

Üst Alt